| alexl030977 a întrebat:

.. daca ma masturbez mai sunt virrigin? (sunt baiat) funda!

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Pentru faptul ca esti baiat iti pot zice ca da mai esti virgin. La baieti virginitatea este inteleasa un pic diferit si se refera mai ult daca ai avut sau nu un contact sexual cu o persoana de sex opus. Si la fete este la fel, dar la ele tine de himen, aceea parte care le face virgine.
Nu are importanta ca te masturbezi ci mai degraba sa ajungi la varsta cand vei putea gasi o fata si sa poti de acolo sa faci diferenta

13 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Iar te-ai uitat la site-uri pentru oameni mari..vai vai, ce bataita ai primi tu. dar lasa ca te spun eu la mami ce faci tu

| grab a răspuns:

Depinde. Daca o faci animalic si iti rupi ata nu mai esti virgin. Dar altfel pana nu bagi ratonul in vizuina tot virgin ramai!
Succes!

| DarkBlood32 a răspuns:

N-ai vrea să ştii.

| Seducatorul a răspuns:

Normal ca mai esti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai estiwinking Stai calmwinking.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuze laughing) Am vrut sa scriu ca esti virgin laughing. Vei ramane virgin pana cand vei avea un contact sexual cu o persoana de sex opus happy.

| Seducatorul a răspuns (pentru anonim_4396):

Da cine a zis ca neaparat cu o persoana de sex opus! Adica aia care sunt gay sunt virginilaughing?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Seducatorul):

rolling on the floor Nu, dar... Am zis ca mai bine sa scriu asa laughing Apoi unii m-ar putea crede homosexual laughing.

| kzd a răspuns:

Mai esti virgin.

| Ajutatorool a răspuns:

Ocazional

| LordCroft a răspuns:

Nu mai esti dar acum ai grija sa nu o faci prea des ca o sa-ti creasca instrumentul prea mare si in o sa'l mai poti folosi decat la masturbarewinking

| XxAndreea a răspuns:

Mai esti virgin..asa ca stai calmhappy

| SABUX a răspuns:

Normal ca mai esti virgin. Cand vei avea actul sexual si o intrduci in p...a la femeie atunci nu o sa mai fi virgin. Funda?

Întrebări similare