| Lala00 a întrebat:

Daca ma puteti ajuta cititi cu atentie si dati un raspuns:

Am un prieten care ma face geloasa la maximum...problema e ca tot timpul pipaie fetele indiferent ca eu ma aflu de fata sau nu.La inceput nu mia pasat dar cu timpul acele mici scapari au devenit dureroase.Acum el a trecut la liceu si mie foarte greu fara el pentru ca stam la distanta si n suport asta.Simt ca ma indepartez de el pe zi ce trece si nu mai rezist.
1Mie frica daca el pleak la liceu va gasi pe altcineva
2Acum nu ne mai vedem la fel de rar si totul se destrama
3Eu sufar in fiecare zi mai mult si mai mult si tot mai mult
Am nevoie de un sfat urgent pentru ca nu stiu daca ma despart de el sau nu
raspuns urgent va rog

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Stii,decat o suferinta continua si fara sfarsit,mai bine o SINGURA durere,oricat de ucigatoare!
Desparte-te de el,nu mai trai in nesiguranta si suferinta asta continua!
Cinstit,nu stiu cum de suporti,eu l-as fi lasat demult!
In numele carei iubiri accepti sa te chinui in felul asta?
Iubirea e bucurie si liniste,nu durere neincetata!
Oricat te-ar durea,fa curat in viata ta,linisteste-te si,incet,incet,cauta un alt baiat care sa ti se potriveasca.
Daca baiatul pe care-l iubesti te face sa plangi, inseamna ca NU te merita.Cel care te iubeste, nu te-ar face sa plangi!

6 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

Si de ce crezi ca pipaie fetele numai ca se te faca geloasa? Dupa cum spui ca le pipaie si daca nu esti tu de fata inseamna ca e el obsedat, nicidecum nu are in gand sa te faca geloasa! Aveti o relatie?
Stie ca il placi macar?happy
Ar trebui sa discuti cu el daca nu si sa ii spui ca il placi. poate se schimba lucrurile

| TąNyą a răspuns:

Fată deja şi-a găsit pe alta
Le pipăie pe altele?! şi tu n-ai nimic de spus?
Pff şi-a bătut joc de tine grav. Lasă-l dacă aşa făcea de faţă cu tine, dar acum când e la liceu şi nu-l mai vezi?!
Sfatul meu : lasă-l n-are niciun rost.
. have a nice life.

T.

| loveispain a răspuns:

Nu as vrea sa te descurajez dar nu e tocmai normal ca el sa pipaie alte fete, tinand cont ca sunteti impreuna si presupun ca zice ca te iubeste pe tine.ar trebui sa ai grija daca acum e la liceu cine stie ce face el pe acolo.adica daca de fata cu tine facea ce facea dar la liceu? ar trebui sa ai grija, acum depinde daca ai sau nu incredere in el. fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si baiatul pe care il placeam a plecat la liceu acum un an, el trecand a9a iar eu a8a... Timpul a trecut si sa stii ca faptul ca nu ne vedeam in fiecare zi, la inceput a fost naspa, dar apoi cand ne vedeam era foarte frumos.Simteam ca il iubesc mai mult.
Totusi daca el se da de fata cu tine la fete, d`apoi la liceu, fiind singur adica fara tine.iti dai seama ce o sa faca?
Eu zic ca un asemenea baiat nu prea te merita.E o lipsa de respect sa pipaie fetele de fata cu tine.Hai asa cu baietii, sa zicem, ca mna e baiat si cica nu se poate abtine.dar fata de tine...nu ar trebui sa-i permiti... Ia-te de el. Spune-i ca te deranjeaza.
Inca nu te desparti de el, spune-i ce te deranjeaza si in functie de raspunsul lui tu vei stii ce sa faci.Sau in caz ca esti tot nedumerita imi lasi un mesaj :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu din chestia asta m-am despartit d eun baiat
dar tu dc sa suferi dupa el dai papucii!
mai sunt baieti pe lume!
nu te opri doar la el!
gendestete ca tu meriti ceva mai mult! el nu te merita! crede-ma!big grin

| SummerFunx3 a răspuns:

Daca chiar iti place tipu`. poti sa discuti pe tema asta cu el sa-i spui ca nu`i normal sa se dea la alte fete daca are o prietena. daca nu intelege.si contiua.zic ca nu merita efortu`...inseamna ca nu te-a placut cum l`ai lacut tu.deci.poti sa-i spui "la revedere". big grin