| BeFreeNotChained a întrebat:

Daca un baiat iti spune mereu 'printesa' si te saruta cand te astepti mai putin,inseamna ca te place? Face asta foarte des,iar cand ii spun sa nu mai faca asta ma, mangaie pe cap sau imi ciufuleste parul si imi spune :obisnuieste-te printesa.Nu stiu daca ma place sau doar se joaca cu mine, la scoala se spune ca face asta cu toate fetele nou venite si ca nu tine mai mult de 3 zile, insa pe mine ma tine asa de 2 saptamani.Voi ce spune-ti,ma place?
dau funda (si imi pare rau daca nu este categoria buna, sunt noua)

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să te obișnuiești cu ce? Vorbe de cartier: prințesă, iubi, etc. Ține-l la distanță, nu-l mai lăsa să te mângâie pe păr, etc., nu ești marioneta lui, fii în gardă!
Întrece măsura, anunță dirigintele/diriginta/părinții și chiar poliția.
Bine ai venit printre noi.
Pa, pa.

| Andreea2013 a răspuns:

Nu te lasa sedusa de el...impune-te sa te lase in pace! Vrea doar sa-si bata joc! Anunta dirigintele/ diriginta si parintii ca nu te lasa in pace... dulcegariile astea sunt doar ca sa te atraga in capcana! happy Ai grija! :*

| drogh a răspuns:

Nu te lăsa. Fii tare! Sunt doar nişte vorbe de puştan de cartier :,, pisicuţo'';,, prinţesa'';,, iubi'';,, floricico''. Probabil vrea să te facă doar victima lui şi să-i cazi în plasă. Opreşte-l. Spune-i să-şi ia mâinile de pe părul tău şi să te ignore de parcă ai fi invizibilă. În caz contrar, anunţă dirigentele sau directorul.

| товарищ a răspuns:

Cocalar. Ia-l la rost si pleaca de acolo. Daca nu merge cu vorba buna da-i o palma. ( asa as face eu) Amaterasu.
Sau... Spune-i ca nu esti o marioneta si tu nu esti ca celelalte sa te lasi influentata. Da-te superioara in fata lui si da-l naibii.

| FemeiaPisică a răspuns:

Acesta este un comportament de arogant, adică obraznic. Te laşi manipulată atât de uşor de către un derbedeu? După câte am observat, îţi plac ''băieţii răi'', adică cei needucaţi şi tupeişti. Nu îl mai lăsa să te atingă, aşa îi arăţi că eşti o uşuratică şi poate să facă ce vrea cu tine! Anunţă părinţii/dirigintele/directoarea dacă nu te lasă în pace!

| neutrino a răspuns:

Asteapta si poate-i trece. Daca nu-i trece inseamna ca te place. Ce, tie nu-ti place?

| Oana92 a răspuns:

Doamne.e o joaca, baietii sunt imaturi. Daca tot te deranjeaza, desi eu cred ca iti place, spune-i pe un ton serios sa te lase in pace.

Dar nu lua in seama comentarii inteligente de tipul anunta politia, baiatul doar se joaca si probabil ca da, te place!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trateaza-l cu acelasi tip de comportament(daca nu esti prea timida), fii irionica sau puri si simplu pleaca din zona in care este si el, in timp o sa vezi daca doar o face de amuzament sau chiar te place. pana in moment doar se joaca cu tine, ii place sa fii un fel de "diva" cu multe victime la activ. nu-i da apa la moara. succes.