anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DAu funda pentru. cel/cea ce ma lamureste.Deci imi place de un baiat si nu stiu daca el ma place.Il cunosc de 6ani ma inteleg super cu el.De la inceputul verii a inceput incet incet sa/mi acorde atentie mai putina iar in urma cu o saptamana ma cam ignora(nu vb urat sau sa isi batea joc de mine)iar pe prietenele mele le apropia mai mult.Asta s/a intamplat pana a plecat un prieten in alta tara.De atunci se poarta mai normal.Adica iar ma baga inseama, se uita la mine pe furis, vrea sa stea langa mine(eram pe o scara iar el a stat langa mine iar apoi s/a dus pana la magazin si cand a venit statea o fata langa mine iar el i/a spus,, imi loas locul,, sau statea un baiat langa mine si i-a zis date mai incolo si s-a pus langa mine desi mai era loc, si tot asa)imi zambeste, vb frumos cu mine (adica nu m/a jignit niciodata nici nu m/am certat cu el pana acum), imi i/a apararea, se uita la mine cand face o gluma sau este facuta una.Deci ce credeti? Pls eu nu vreau sa ma pripesc.Scuz categoria

4 răspunsuri:
| Karisma a răspuns:

Te place sigur funda?

| ionut1369 a răspuns:

Eu unul daca as face asa cu o fata sigur as placea-o, deci clar te place si are ceva ganduri cu tine

| dan3nd a răspuns:

Deci...poate te place sau face ce fac multi baieti (isi incearca norocul) ai grija am o prietena care a patit ceva nu prea frumos! Nu vreau funda sau altele, eu doar am vrut sa te sfatuiesc sa ai grija!

| rox13yy a răspuns:

Ar trebui sa faci cumva sa fii numai tuh cu el, iar cand prinzi ocazia asta intreaba-l ce parere are de tine.in functie de asta poti continua sau nuh in cucerirea lui.sau daca vrei poti sa mai asteptisa mai lasi timpul sa treaca sa vezi cum evolueaza relatia dintre voi. poate va face el primul pas, n-ai de unde stii