Poarta-te si tu frumos cu el ( daca vrei sa ii dai o sansa ) si o sa ajungi si tu sa simti daca nu vrei sa mai auzi de el dai ignore... daca tie frica ca se arunca ( clar o vrajeala ) spune-i ca pleci in excursie [ minte-l; daca ii vrei binele ] NuStiu Fa Ce Crezi U Ca E Bine :* Poate O Sa Te Uite
Wow face misto de tine. Daca ti la el ca la un prieten spune-i ce simti pentru el si daca se omaore problema lui il uiti in 2 luni de zile.
Sau fai jocu spune-i ca si tu te-ai omora daca el sar desparte de tine si daca are numarul tau de telefon suna-l si zi ca ti-ai taiat venele si te gandesti la el in ultimele clipe din viata ta ia vezi te incurajeaza sa ti le tai sau nu?
Pai spune-i ca a aflat mama ta sh ca tia interzis sa mai vb cu el pentru ca el e cu mult mai mare ca tine sh ca ea considera ca nu ati avea ce discuti cu el. Sh ca oricum sh u crezi ca e prea mare pentru tine si ca nu are cum sa se uite un baiat de 18 ani la o fata de 12 ani. Spune-i ca daca el chiar te iubeste atat de mult incat sar sinucide daca v-ati desparti sa iti dovedeasca faptul ca te iubeste(asta asa ca sa il ei putin la misto) Apoi i spui ca u vrei sa fiti doar amici si nimic mai mult.
1. Nu cred ca un baiat de 18 s'ar uita la una de 12.
2. Pune mana pe carte ca ai la greseli...si lasa facebook'u, hi5'u etc. nu esti tu de de'astea.
3. Revenim la,, 1''. Parerea mea (nu te supara), nu mi se pare ca esti asa de frumoasa incat sa se uite unu' de 18 ani la tine. adica el se uita la tine (care ai 12 ani, si plus ca nu esti frumoasa < parerea mea> ca daca ai fii, mai ziceai ca se uita la tine) si nu se uita la una de varsta lui?
=> Hai lasa chestiile astea, si pune mana pe carte, nu zice nimeni sa nu te distrezi, da' ai o viata intreaga, cand vei fi mare, vei avea timp de distractii. Nu zic sa nu ai iubit de la varsta asta, da' unu' de varsta ta, si sa fie ceva serios (sa le spui parintilor).
Ow, ai cazut in plasa lui :-J e specific varstei. Nu trebuia sa accepti nu sti ca o relatie la distanta nu rezista.El acum doar te minte, tu crezi ca s`ar omori un baiat la 18 ani cand e in floarea varstei? Fii serioasa.
App sti in cate cazur s`a dov ca in spatele pc-ului se aflau oameni maturi de 50, 60 de ani care cautau altceva decat iubire? Nu si cazu tau sper. O relatie prin intermediul internetului, sa nu sti cu cine vorbesti, sa nu va sarutati etc nu reprezinta nk "Succesuri" in continuare. Sper sa iei o decizie corect:*
Eu nu prea cred ca te iubeste.Tu poate nu i.ai zis ca nu vreti sa fiti impreuna si el joaca scene ca sa nu te simti ranita.In plus Gandeste.te si U cum sa se uite un baiat de 17-18 ani la o fata de 12 ani? Eu nu stiu...Succes si te pouup;*:]
Scuza-ma pentru cat de directa sunt...dar acest baiat isi bate joc de tine!
Parerea mea e sa nu mai continui daca nu simti asta.Nimeni nu te poate obliga sa faci ceva ce nu-ti place,sau ce nu vrei. Daca el se omoara pentru tine,e problema lui, el nu are creier, nu tu.IN plus, nu vrea decat sa te santajeze asa, sau eventual sa-si bata joc de tine.Fiind si din orase diferite,voi nu va vedeti,cum sa te iubeasca atat, daca nu va vedeti?! Eu cred ca mai bine, ii spui ce simti.si.o termini cu el.Acum,tu stii ce simti si ce vrei sa faci cu adevarat.Ai grija de tine!:*
El sigur are 18 ani si e sigur 100% ca ma iubeste mi-a dovedeste si scuze de greselile de ortografie
El mi-a dovedit de multe ori ca ma iubeste! si a zis ca daca neam desparti nu ar mai vb cu mine si s-ar sinucide
Am zis fara bataie de joc! Nu va intereseaza varsta mea sau daca umblu plea mult pe facebook sau hi5.etc! Vam cerut doar un sfat daca nu vreti nu mi-l dati! si In plus daca am greseli de ortografie scuze! SI daca va deranjeaza intrebarea mea mai bine nu raspundeti la ea! OK>>>
Eu nu cred ca e dragoste.ori vrea sa te raneasca ori isi bate joc ori vb lui zapp o fi vreun pedofil.si sincer...parerea mea e ca ar trebui sa ai alte interese la varsta asta decat dragostea
Imi pare rau pentru tine mami si nu stiu de ce esti asa irascibila.ar trebui sa iti fie RU-SI-NI-CA!
Eu nu cred ca te iubeste. unui baiat de varsta lui nu ii arde de fete de 12 ani,probabil isi bate joc de tine, sau vrea sa va intalniti odata sa ti-o traga .
Si nu are cum sa te iubeasca doar ca vorbiti pe net, trebuuie sa afle cum esti tu ca persoana
In primul rand, lasa facebook-ul si mai pune mana pe o carte de lb romana, pentru ca ai probleme mari cu gramatica. tinerii in ziua de azi...pfff...lb romana a devenit optionala! apoi, asigura-te ca individul nu are vreo 40 de ani si e pedofi, ca unul de 18 nu se uita la o fetita de 12. daca se uita, te asigur ca e bolnav mintal. asadar, renunta la orice legatura cu el. sa speram ca nu ai fost atat de "inteligenta" incat sa ii dai foarte multe detalii despre tine. in fine, unde-s vremurile in care scriam in oracole si folseam posta pentru mesaje?
Mutubal întreabă: