Prietene trezeste e o tara de lesbiene!
Tu abia acum ai descoperit ce inseamna "viata" cu ce se "mananca", ce e aia suferinta si multe altele, prietene fetele din ziua de astazi sunt curve si acesta e o mare majoritate, eu judec dupa un proverb vechi tibetan Daca femeile ar fi bune, ar fi avut si Dumnezeu una, asa ca eu nici macar nu ma mai omor sa-mi fac prietena pana in momentul in care trebuie sa ajung sa ma casatoresc, pentru ca nu se merita te fac sa suferi, isi bat joc de time(daca esti baiat bun), sunt nepasatoare, calca si pe cadavre ca sa-i atinga scopul, rele intentionare, inculte si proaste(o mare majoritate, adica marea majoritate) si lista tot asa continua pana la infinit deoarece nu am cuvinte frumoase despre fete, in schimb femeile(in adevaratul sens al cuvantului, nu curve batrane ca nu acelea sunt femei) tot respectul meu pentru ele, dar aia dureaza pana se maturizeaza si aia tinde sa se indrepte catre varsta de 30 de ani.Toate cele bune!
Nu ti-ai dat seama? Ca sa isi bata joc de baietii care pun prea mult suflet.
Fetele : Un mister complet nu o sa le putem intelege nici o data orice am face ne putem da cu pararea dar sa le intelegem never!
Mint pentru ca le e frica ca o sa se supere baietii pe ele . si dau papucii atunci cand au iertat prea multe lucruri, iar ele nu mai sunt fericite in relatia aia
Iti raspund la prima intrebare cu alta intrebare daca nu te superie ce mintim noi baietii?
Si la a 2 la fel:
Noi de ce le dam papuci? cand ala ne iubesc cu adevarat?
Fetele mint pentru ca este cel mai usor mod de a scapa de orice problema pe moment. Iti dau papucii daca nu mai sunt interesate de tine sau daca ai gresit prea mult fata de ele.
Fac aceste lucruri pentru ca nu mai pot suporta trecutul, sau toate lucrurile care au intervenit in crearea unei relatii, infidelitatea barbatului si alte lucruri. Minciuna le ajuta sa scape mai repede de aceasta tradarea. Cat despre cele care ii pararesc pe barbatii intr-adevar interesati de ele, alea nu sunt decat niste fete in calduri, care dupa o perioada pur si simplu se plictisesc de asa-zisii iubiti.
Hai sa nu mai gandim profun, se intampla daca ele nu te iubesc... Logic? da.
Baietii fac la fel. Fetele mint, la fel si baietii.
Nu exista o MARE diferenta intre femei si barbati, doar aceea de sensibilitate si exteriorizare si si aia nu tot timpul.
Nu exista anumite motive pentru nimic, fiecare actioneaza pe moment si ma rog...depinde.
De ex, eu cred ca e invers si sincer nici nu stiu sa fi vazut pana acum baieti parasiti de fete insensibile, majoritatea persoanelor, fete si baieti- adolescenti-, nu stiu ce inseamna sa iubesti...
Nu am cine stie cata experienta, dar asa vad eu lucrurile.cel putin la varsta mea.