| WhiteWalker a întrebat:

De curiozitate, voi unde ati ascunde un cadavru?

Răspuns Câştigător
| ShowTim3 a răspuns:

Ce intrebare, pai cel mai eficient mod din cate stiu este straight face sa il feliezi si sa il arunci in veceu smug dar oricum te prinde politia ca lasi multe urme adn, daca il arunci in padure il gasesc cainii, daca il ti la tine acasa il vor gasi... deci smug trebuie sa fi un geniu criminal ca sa ascunzi un cadavru asa de bine, ca cioaca cu elodia (avem noi politisti blana de aia laughing )

31 răspunsuri:
| Anet a răspuns:

La morga, nimeni nu ar sti daca e cu unul in plus sau in minus laughing

| NickiMinaj a răspuns:

L-as da prin masina de tocat si l-as duce la tomberon, in miezul zilei.

| Dash a răspuns:

Buna intrebare...
Cred ca... in ultimul loc in care l-ar cauta cineva. big grin

| harciog a răspuns:

Cumperi acid sulfuric dar vezi sa nu fii cumva suspectul principal ca iti vor monitoriza astia pina si cumpararile de sireturi daramite de substante dizolvante.Il dizolvi si arunci resturile undeva pe cimpuri.

| Maothecat a răspuns:

Ce intrebare macabra. dar ce ai facut?

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Intr-un loc frecventat de oameni, dar proprietate care apartine cuiva.

| nekokami a răspuns:

Fa o groapa in pivnita si baga-l acoco.Niveleaza bine pamantul si arunca restul.Foc nu ai cum sa-i dai pentru ca o sa ramana oasele, si mirosul e ingrozitor... big grin spor la munca laughing

| auroraa a răspuns:

In frigider!

| ღNameღ a răspuns:

Sper ca de curiozitatelaughing
...foarte simplu, las baga intr-un sac de gunoi, si las duce departe, si poate unde sunt camere de filmat(pe camp.etc), sau l-as ingropa cat mai departe posibil.,.sau foarte simplu, i-as da foc pe camb...asta in cazul in care as fi nebuna sa omor pe cineva, oricum nu as fi in stare nici pentru viata mea sa fac asta!

| DracusorImpielitat a răspuns:

Dar ce? ai omorat pe cineva? sau ai de gand sa o faci si nu sti cum sa scapi de cadavru? dar daca ma intrebi... sincer nu as omori pe nimeni.

| Angelofdarkness862 a răspuns:

In camera secreta din garaj rolling on the floor

| Biuka a răspuns:

L-as baga intr-un sac. legat bine bine devil
As face o groapa mare mare langa un cimitir departat(prefrabil in afara orasului.casei)Si l-as baga acolo devil

Răspuns utilizator avertizat
| Feliciann a răspuns:

Daca ai comis o crima acum pana mergi la puscarie o poti servi prajita si nu mai gaseste nimeni nimic. Glumeam, un cavou cred ca ar fi 110% perfect

| ChuPaChuPsPinK a răspuns:

Ia.s da foc

| doctginecolog a răspuns:

Salut,eu as face un mare chef,gratare de toate, dupa aia din oasele lui imi fac schiuri, sanii toate nebuniile rolling on the floor

| touran a răspuns:

Depinde unde stai la bloc la casa si ce imprejurimi ai, de ex padure camp oras, cel mai bine ingropat si sa o faci noaptea fara a te vedea cinevawinkinghee hee daca te vede ai pus-o

| MrSmith a răspuns:

Macabra curiozitate. laughing Cred ca la morga i-ar sta cel mai bine. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... ascunde-l si tu sub plapumawinking... dormi cateva nopti cu el ca nu e nicio problema. Si sa stii! ai cuvantul meu ca nu te vor gasilaughing

| βėan a răspuns:

Felicitarile mele ca ai lichidat'o pe soacra'tabig grin

| Dope a răspuns:

Pai laughing in primul rand, l-as transa, dupa care i-as da foc, strangi cenusa si o arunci intr-un rau. Simplu rolling on the floor

| AlissBrie a răspuns:

laughing laughing am cautat la misto si pana si asta gasesti aici rolling on the floor

| RemovislavKebabovic a răspuns:

Da-i foc happy dar tu sa ai grija sa nu te suspecteze nimeni si sa nu lasi urme

| WhiteWalker explică:

Multumes pentru raspunsuri...e doar simpla curiozitate, nimic in pluswinking

| Bogdan_Vitencu_1995 a răspuns:

Îi arzi hainele și pe acel cadavru îl arunci la porci flămânzi de 3 zile... mare lucru?

| Киндер a răspuns:

In fata politziei,,,big grin

| nnnn18 a răspuns:

În cimitir ))

| FurorGermanicus a răspuns:

E cam tarziu sa postez si e prima postare dar... daca vrei sa faci "afaceri" iti sugerez moduri mai realiste,sa fii foarte atent cu sangele...dar ar trebui sa l dai la porci infometati, si aia cu ingropatul in cimitir e buna, si cu acid, cu arsul e foarte greu sa nu mai ramana nimic, cu acidul raman multe resturi.sa fii foarte ordonat, grijuliu.

| 0h0h a răspuns:

Pai im primul rand vei curata cu loțiune sângele, apoi vei tăia corpul in bucatele. Vei spala corpul sa nu mai aibă sânge pe el. Vei pune bucatele într-un sac, și in același sac vei pune bucăți de brad de craciun. Lumea va credea ca asta și acolo. Vei conducerea in pădure. Acolo vei sapa a groapa. Vei pune cadavrul. Vei îngropa jumătate din groapa, apoi vei pune un animal mort(poate călcat de mașină). Vei sapa tot. Animalul este pentru cățeii de la poliție, când vor mirosi cadavrul și polițiștii vor sapa, vor găsii animalul și vor crede ca era alarma falsa. Gata.