Hei! Dupa parerea mea fata cred ca te place. Daca nu te-ar fi placut nu ar fi iesit cu tine corect? Daca nu te-ar fi placut nu si-ar fi dorit sa comunicati atat de des. Cred ca la intamplarea cu sarutul te-a refuzat din cauza ca s-ar fi emotionat. Prin emotie vreau sa spun ca acela poate ar fi fost primul ei sarut si sa agitat din diverse motive.
Exemple:
- "daca nu o sa ii placa?"
- "nu stiu sa sarut!"
-" o voi da in bara rau de tot"
etc.
Cel mai bine e sa vorbesti cu ea fata in fata. Lasa mesajele, e mai bine personal. E un subiect complicat si important de aceea trebuie sa discutati fata in fata.
Multa bafta :*
Daca tot asa ai sa astepti o sa treaca si viata pe langa tine. daca iti place de ea dai un mesaj. daca te respinge asta e, nu poti spune ca nu ai incercat
Vorbeste cu ea FATA IN FATA despre asta! Nu prin mesaje. Asa poate ajungeti la o intelegere.
Te duci la ea și îi spui că o aștepți la localu'... la ora... și că îi promiți că n-o s-o săruți, dar trebuie să-ți promită același lucru.
Din pacate voi tinerii detineti un vocabular restrans in care frazele incep cu: "deci", "sincer" - sincer ce?, "asa". NU stiu ce ai putea vedea in ea si esti un pusti la urma urmei - ai 15 ani.
Daca te place nu cred ca e deranjata de atentia ta si ar cam trebui sa o impaci cu ceva pentru ca nu ai salutat-o daca iti place de ea de ce nu te aproprii de ea, un trandafir/ciocolata orice... nu da gres niciodata mai ales cu un,, te iubesc langa "
Mutubal întreabă: