Pentru mine e clar ca te place.mai bine ia`ti inima in dinti si vorbeste tu direct cu el nu`ti mai trimite colegele. e cel mai bine
Bafta :*
Da, LittleTweety, ce pot sa spun ne-ai dat pe spate
sigur te place. vorbeste cu el, petreceti mai mult timp impruna, la telefon, pe mess, in pauze la scoala, ar fi frumos daca ai putea sa stai cu el in banca
ia-l in particular si intreaba-l mai concret ce simte, si daca ar vrea o relatie cu tine. nu e nici-o rusine, chiar daca esti fata.
fundita?
Buna! imi place povestea ta am si eu una asemanatoare, baiatu te place dar ai grija(la mine baiatu de care imi place, nu stiu sigur daca imi mai place, ba da imi place mint ma intreba daca imi place de el, daca vreau sa am o relatie si de toate, ma presa cam o saptamana iar a doua avea o iubita), pune-i sentimentelele la incercare sa vezi daca merita(insa nu stiu cum), adica sa vezi daca iti merita iubirea. Incearca(dupa ce recunoaste)sa fii sentimentala, sa ii arati ca iti pasa de ceea ce simte el pentru tine, fii dulce, tandra(mic sfat incercati sa fiti singuri in acel moment) te pup dulce sper sa te ajute, BAFTA.