| BuGaTy a întrebat:

deci daca o fata da in tine si te fugareste inseamna ca te iubeste?

Răspuns Câştigător
| dafy a răspuns:

Cineva mi.a spus la un moment dat"cine de tachineaza se iubeste"...e posibil ca asta sa se intample si in caul vostru.
insa, dragul meu nu toate fetele se comporta la fel atunci cand plac un baiat. unele sunnt mai timide si inacearca sa evitepersoana respectiva de teama sa nu afle si altii ca o place si sa faca glume pe seama lor, in timp ce altele intr.adevar ii"chinuie" pe baieti ca acestia sa le remarce.
parerea mea e ca ai sanse de cam 95% sa fie atrasa de tine, insa noi aici nu putem decat sa iti spunem pararile noastre care nu stunt decat orientative si cred ca daca vrei sa fi sigur de sentimentele ei fata de tine ai putea sa o intrebi chiar pe ea sau pe una dintre prietenele ei.
sincer iti doresc din tot sufletul multa bafta
pupici

7 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Mai Bugaty. din ce ai zis tu rezulta 2 lucruri.
1. Ori esti un lache.
2. Sunteti amandoi niste copii si trebuie sa va vedeti de sanatate.

| mariamarybu a răspuns:

Se spune ca atunci cand o fata nu te suporta simte ceva pentru tine. Cine stie... poate ca asta este modul ei prin care iti atrage atentia, sau doar o enerveaza prezenta ta. Dar dupa parerea mea varanta 1 este mult mai buna. Eu zic sa-i faci pe plac si sa te ti si tu dupa ea. love struck

| mihai741 a răspuns:

Nu neapărat! Dar dacă ție-ți place de ea, profită de situație și apropiete mai mult de ea. Baftă!

| Cristina45 a răspuns:

Depinde si varsta ...astfel de copilarii se intampla pana la 11-12 ani si de obicei fata incearca sa ii atraga atentia baiatului prin asta big grin

| tanytaniutze a răspuns:

Sincer mie cand imi plc un baiat asa faceam, depinde ac poate ea face asa pentru ca ii facci uh cv ce ea nu suporta sau da poate te plchappyhappybatting eyelashesbatting eyelashes cel mai simplu e sa o intrebi. Succes

| SoniaaaMihaelaa a răspuns:

Da...dar nu neaparat te iubeste dar sigur simte ceva pentru tine...ea prin astfel de gesturi incearca sa iti atraga atentia. sper ca te-am ajutat

| Aannoonniimma a răspuns:

Nu e vb k te iubesc dar poate ca te place cine stie...incearca sa vb cu ea.app cati ani ai?

Întrebări similare