| RaPeR09 a întrebat:

DeCi sa incep sunt in clasa a 6 a si am avut mai multe diriginte asta e a 3 de la inceputul anului in fine sa nu mai lungesc priam diriga a mutat un cloeg singur in fata apoi am schimbat-o asa eu si prietenul meu cel mai bun ne-am certat si apoi a venit vacanta inte semestre siar colegul meu care era in fata a zis ca vr sa se mute atunci prietenul meu cel mai bun a zis ca se muta cu el si promite ca se va linisti
Asa am cam lungit-o deci dupa ce s-a mutat repede o fata Cristina i-a zis dirigintei ca se muta ea cu mine
Vr sa zic ca ne cunoastem de mult suntem din acelasi sat si sta in spatele meu ma refer la case
ea a avut idea sa ne mutam cate unul singuri si m-a intrebat daca vr sa ma mut inapoi cu fostul meu prieten cel mai bun eu i-am zis ca nu si apoi i-a zis dirigintei ca nu mai vrea sa ne mutam singuri
nu stiu daca ma iubeste ma duc mereu acasa cu ea
eu o iubesc dar nu stiu cum sa o intreb ca sunt prea timid si ea o sa zica la toata clasa si nu vr sa aud sa aud raspunsuri de genul intreab-o
P. S. cand vineam de la scoala niste baieti vr sa o tranteasca in zpada si a venit la mine si m-a luat de mana si a zis sa nu o las
Deci intrebarea este credeti ca ea ma place sau nu?
dau fundita si vot iar la restul vot

2 răspunsuri:
| JustAlice a răspuns:

Sincer? n-am inteles nimic

| Anonnnnn a răspuns:

Ahaaa.
n.am inteles nimicstraight face