anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

deci.vreau sa stiu ceva legat de sarutul frenchkiss...trebuie sa stii ceva? sau totul vine de la sine? mereu iese la fel?

Răspuns Câştigător
| whoocares a răspuns:

Totul vine din interior.:X nici nu o sa iti dai seama. e cel mai frumos sentiment :X laughing... si iese mereu altfel. depinde si de persoane.

| Nishuman a răspuns (pentru whoocares):

Shorty...ai o funda:X:X:

Daca poti sa-mi spui cum procedez...mai dau unahappydaca mergehappy

| whoocares a răspuns (pentru Nishuman):

E foarte simplu... cand atmosfera ti se pare potrivita ( daca intelegi ce vreau sa zic). te apropii incet de partenera. va atingeti usor buzele, apoi dupa cativa pupici ii poti atinge buza cu varful limbii. apoi ea o sa isi deschida gura ( ca orice fata normala) si limbile voastre se vor atinge. de la varf, mai "adanc". apoi va rotiti, practic, limbile si ala e french kiss. cred ca am folosit cuvantul " limbi" de 100 de orihee hee)) sper ca te.am ajutat. si mersi frumos pentru fundita. :*:*

N-ai pentru ce.placerea mea.multumesc mult.dar niciunu dintre noi.nu stiesad ce ar trebui sa facem? sa zicem ca eu stiu.ea ce face?crying

| whoocares a răspuns (pentru Nishuman):

... mai bine lasati-va voi 2 purtati de val si o sa vezi ca o sa iasa din ce in ce mai bine. fiecare are modul lui de a saruta, deci nu e un lucru care se invata prin sfaturi. trebuie doar sa "practici". happy fa cum ti-am zis si o sa iasa bine. ea va sti ce sa faca din comportamentul tauhappy

Imi dai si mie.id-u tau? sau ti-l dau eu? hai baga tu.ronaldinho_78

8 răspunsuri:
| NoRestForTheWicked a răspuns:

Vine de la sine big grin
Stai linistita! N-ai ce sa stii, cred-mawinking
Bafta! big grin

| Nishuman a răspuns (pentru NoRestForTheWicked):

Sunt baiat.multumesc...

Întrebări similare