Noi nu avem un cod. Dar nu pot spune ca eu nu fac asa. Cand se intampla ceva, o actiune la care au fost prezente ambele fete, spun '' iti mai amintesti'', pentru ca e ceva similar cu ce li s-a intamplat lor.e simplu
si 2:
...Adica ce ne place la baieti nu.pai, iti spun tot ce conteaza pentru mine: umorul e esential(fara el adio), sa stie sa raspunda la injuraturi, sa nu injure de fata cu mine, sa nu se laude cu mine, sa fie destul de inalt.cu putin mai mult ca mine, sa aiba par negru sau maro(in niciun caz blond), ochii de preferat caprui sau verzi dar merg si albastri, sa fie la moda, sa fie bun, sa ma inteleaga, sa nu ma paraseassca pentru alta dupa 2 zile...cam atat.
Asa gandesc eu...dar mai sunt unele c"""" care vor masinile voastre, banii vostri, etc...sa nu le faceti lor pe plac pentru ca sunt foarte nesimtite.
Papa.te-am lamurit?
Da toti baieti spun asta frate...Nu avem nici un limbaj cod si nimic in genu, doar ca avem multe secrete pe care nu trebuie sa le stie toti si doar privindu-ne una pe cealalta ne dam seama ce vrea fiecare sa spuna. Este un simt cu care 99% din fete se nasc, si ne dam seama de lucrul la care se refera doar spunand o litera sau un cuvant...
Ana m-ai cam lamurit si tu deci daca 1, 70 e destul de inalt pentru tine se poate ceva baga id meu mai povestim si noi daca mai am probleme
1. Nu este neapar un limbaj de cod. De obicei cand vorbim asa noi(fetele) ascundem ceva anume. De ex.: e vb de un baiat care e aproape de doua fete care vb, ele vorbesc sai zicem "codat" ca sa nu inteleaga oricine.
legat de 2. nu te pot ajuta. nu ma pricep mai mult sunt jumi juma fuditza pentru 1?
1. Cand fetele vorbesc asa, ele incearca sa ascunda ceva. Sa vorbeasca in public despre un secret fara ca lumea din jur sa inteleaga secretul Ex: Un baiat despre care doua fete au un secret trece pe langa ele. Ele vb despre secretul despre baiat fara ca baiatul sa-si dea seama ca e despre el.
2. Dragut. I don't know De la fata la fata. Umorul.baiatul nu trebuie sa para plictisit de glume dar nici prea prea. Fail-urile, mie atunci cand mi se povesteste un fail de la un baiat care teoretic trebuia sa ma faca sa rad nu-mi prea plac... ma fac sa ma gandesc ca baiatu cu pricina e cam "prostut" daca a facut in fail dinadins ca sa atraga rasete, dela mine una nu lar primi fundita? Sper ca te-am ajutat...
linarkfts întreabă: