Daca o folosesti impreuna cu o persoana care are paduchi. Paduchii sunt niste paraziti, un fel de gandaci care se iau de la om la om prin folosirea acelorasi pieptani, perii, ace de par, agrafe, clame, elastice, caciuli, fete de perna (nespalate) si alte accesorii de par (inclusiv placa). De asemenea se pot lua ciuperca care provoaca matreata sau o ciuperca care produce chelire. De aceea este important ca aceste obiecte sa fie folosite numai ed o persoana, sa nu fie imprumutate.
Daca o imprumuti altor fete si daca nu iti pastrezi tu parul curat da poti face. Dar daca te speli des pe par, ai grija de el, si placa o folosesti numai tu, nu ai cum sa faci paduchi. Folosesc placa de 5 ani si nu am nicio problema in afara de varfuri arse
Auleu ...ai patit si tu? sora mea a patit la fel si nu credeam ca e posibil. probabil ca da...dar sunt niste paduchi mai deosebiti nu?
Nu poti face.dar daca ai foloseste otet cu sare mare si da-te cu el timp de 4 zile.foloseste un pieptan cu dintii foarte desi pentru a indeparta lindinii(ouale lor) si paduchi.nu se speria de miros, dispare dupa uscare. funda?
Eu am parul lung si altii au parul scurt il am cam de vreo 7 cm si imi mai zice unii bai! tunde-te ca faci paduchi dar le-am zis ca paduchii se fac atunci cand nu te speli si daca fetele au parul lung au paduchi? oricum se prajesc astea de la placa
WrongPassword întreabă:
anonim_4396 întreabă: