Mergi la farmacie si ia un spray de Lidocaina. Iti dai pe instrument inainte de a o penetra. Vezi ca iti va amorti complet instrumentul. Daca o faci fara prezervativ atunci si ei ii va amorti si asa nu va simti nici cea mai mica durere.
Buna, pai de durut putin tot o va durea, dar eu cred ca poate rezista cateva secunde de durere, apoi nu va simti decat placere.Trebuie un preludiu lung si excitant, dar oricum majoritatea fetelor au parte de durere la primul act sexual si e normal...
O va durea oricum, ori ca o faceti acum, ori mai tarziu, incearca si tu sa o iei incetisor, apoi eu zic sa ii dai o data si bine, poate nu a sunat tocmai frumos cum am zis-o dar asa este, sa reziste putin, atunci incearca tu sa introduci penisul, inceputul e mai greu, apoi va fi totul ok.
Las-o pe ea deasupra!
Astfel poate controla ritmul penetrării şi limita la maximum durerea.
Pe de altă parte, dacă chiar o doare aşa de tare, spune-i să "îndure" un "număr" căci poate are himenul mai îngroşat sau se rupe mai greu.
Răbdare! Asta e tot ce contează!
"Cu răbdare şi cu vrere faci din aguridă miere" (proverb arab)
Totuşi, spune-i să manifeste înţelegere că aşa... "au, gata stop că mă doare" deja e de porc. Şi-n plus, spune-i să nu se mai gândească la durere.
Dacă încearcă să facă sex cu tine cu gândul "o să mă doară groaznic, o să curgă râuri de sânge, etc. etc." atunci e rău tare. Mai bine se gândeşte la tine, la iubirea ce ţi-o poartă, la chestii care o fac să se simtă bine.
Creierul este cel mai important organ sexual!
SPOR! Veţi avea nevoie.
P. S.: harciog exagerează puţin dar, pe de altă parte, un vinuţ bun n-ar strica!
E cel mai bine cand santeti amandoi incepatori, deoarece o sa va modelati pe placul vostru.
Si fi bland, nu mai avea insticte de animal infometat. Am uitat incearca sa tio ungi cu saliva sau cu crema. Crema cred ca o sa gasesti la farmacie, e speciala pentru sex.
In al doilea rand incearca inainte de a penetra folosesteti mana pentru a o excita pana devine 'uda' ea apoi o penetrezi.
bafta!
si cred ca o sa intri si pe forumul meu.
Ca sa n-o doara trebuie s-o exciti foarte tare, ca sa fie lubrifiata bine. Desigur, poti folosi si lubrifiante din comert, uite care mi se pare mie cel mai bun si este compatibil cu prezervativul: http://www.durex.com/ro-RO/Products/Lubes/Pages/PlayClassic.aspx.
In general, ar trebui sa simta doar o mica intepatura daca este foarte excitata, adica inainte de sexul in toata regula, sarut-o si mangaie-o prin zonele erogene, stimuleaza-i si tu clitorisul cu mana/limba, etc. Asa ar trebui sa n-o doara chiar asa de rau;). Oricum, ia-o si tu incet, cu grija si chestia cu lumanarelele, petalele si betisoarele este foarte tare, succes!
o bere, un pahar de sampanie(daca esti romantic pentru sampanie, dar din ce am inteles.esti) apoi, incet, indreptati-va spre pat
De durut doare putin tio spun din propria experienta dar nu doare tare va rezista daca si ea isi doreste asta