| theTROLLmen a întrebat:

e bine ca mi-am inceput viata sexuala la 12 ani si sunt baiat?

15 răspunsuri:
| ingelashh a răspuns:

Prbl e ca tu inca esti in crestere, puteai sa mai astepti zic eu

| Capsuinkaadulcicaa a răspuns:

Tu ce zici e bine? Daca ai facut asta esti un distrus!

| Azµre a răspuns:

Nu!

| MasterNEO a răspuns:

Da e foarte bine poti sa continui tot asa

| milan9 a răspuns:

Maturizarea pentru o relaţie, fie ea chiar şi de prietenie (pentru că şi aceasta are nevoie de pregătire), maturizarea deci pentru o relaţie, este o maturizare pe „teren" psihic, la nivelul spiritului şi spiritualului! Cine îşi imaginează că pregătirea se face prin informare despre sexualitate, şi-a dat singur foc la casă înainte de inaugurare. Va încerca apoi să se adăpostească printre bârne şi scrum...

Vei afecta profund viaţa ta şi mai ales a ei, iar mai târziu familia!

Sau tu îţi imaginezi că o fată (imaginează-ţi că ar fi sora ta în relaţie cu altcineva) este un „obiect"? Unul care să fie folosit pentru o vreme, pentru ca apoi să scapi de el ca de unul de „unică folosinţă"?

| milan9 a răspuns:

Poate că întâlneşti în viaţa ta, multă prostie şi stupiditate în jurul tău, te care eşti tentat să profiţi, dar, gândeşte-te permanent că Dumnezeu nu a lăsat femeia ca pe o cârpă de care tu să te ştergi când şi cum vrei, pentru ca apoi să laşi această fiinţă folosită, pentru altul, pentru viitorul ei soţ!

Ea nu este altceva decât o fiică, o mamă, sau o soră, pentru mulţi din jurul ei, şi nu o aventură, nu un trofeu, nu un obiect de plăcere! Ea nu este o sticlă de bere „apreciată" cât nu era consumată încă, dar aruncată în spate după aceea, un „prezervativ" uman folosit, şi numai bun de înlocuit cu altul!

Dumnezeu este viu, şi prezent în fiecare dintre oameni. Cum ar fi catalogate faptele tale, consecinţele tale, viaţa ta, dacă, Dumnezeu ar simţi El Însuşi toate aceste consecinţe şi răni sufleteşti?,, Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut." - (Matei 25, 40).

| MetalForever a răspuns:

Sa te masturbezi nu inseamna sa incepi viata sexuala.Eu ma masturbez de la 10 ani.N-are legatura cu virginitatea.

| Fartie a răspuns:

LOL.tu ai cu ce fu.e la varta ta?laughing la 12 ani nici nu ar trebui sa stii la ce ajuta pu.a laughing))

| VampireBlood a răspuns:

La 12 ani...hmm sa ma gandesc NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

| Sara2 a răspuns:

Asa tarziu? puteai si tu sa o incepi la 5 ani, las-o incolo de treaba

| quiX18 a răspuns:

Cu ce ba ca tie nici nu ti se scoala? laughing) inca in perioada pubertatii nu ai intrat..copii cu handicap

| Satanique a răspuns:

Wow... Sunt in urmaaaa rau -_- Am 13 ani si sunt lesbi

| Love3 a răspuns:

Nu! in nici un caz! nu e bine sa fi baiat

| lisa21m a răspuns:

Parerea mea NU. nu a fost bine deloc. Trebuia sa astepti sa te mai dezvolti, si la varsta aia te puteai bucura de lucruri mult mai interesante. Sexul, iubirea. pot astepta.