anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E o întrebare pentru băieți (eu sunt fată, am 11 ani). Ce înseamnă cand băieților " li se scoală penisul "?
Vă rog fără jigniri! Şi voi ați aflat de la alt cineva! Fundiță ☺

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atunci cand un baiat trecut de varsta pubertatii vede, simte, se gandeste la o situatie pe care o gaseste excitanta sexuala (o femeie frumoasa, un miros pe care il asociaza cu asta, o scena erotica, o atingere erotica), penisul sau se umple cu sange (penisul este alcatuit din niste bureti, numiti corpi cavernos, care se pot umple cu sange). Prin urmare, penisul se intareste si se ridica (nu mai atarna in jos, atras de gravitatie, ci sta la orizontala), proces care se numeste erectie si care permite actul sexual (patrunderea penisului in vagin). Evident ca baietii tineri au zeci de erectii pe zi, care nu se incheie cu act sexual. cand stimulul erotic dispare, sangele se intoarce in vena peniana si de acolo in vena cava inferioara si erectia dispare.

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

A li se scula penisul inseamna ca se excita cand vede/ sau atinge o fata frumoasa si sexy

| Emilian65 a răspuns:

Inseamna ca din stare flesca trece in stare erecta.

| aXy99 a răspuns:

Nu cred ca e nevoie de alte explicatii, da-i funda Brigaelei, ti-a explicat perfect.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Cauta si tu pe net niste poze.

| Bernardus a răspuns:

Se intareste creste si se ridica

| LukyStar a răspuns:

Adică...au o dorință de a face sex sau făra să vrea (adică erecții spontane)...

| Anditkd a răspuns:

Li se mareste penisul daca vede o fata buna pe strada. Asta inseamna