Nu cred ca ar trebui sa il intrebi, ci ar trebui sa te comporti asa cum o face el. Majoritatea baietilor cand se comporta frumos cu o fata, putem interpreta cum ca ei ne.ar placea si ne facem iluzii desi ei vor doar amicitia noastra. Incearca sa il inviti afara la un suc si vezi daca ai lucruri in comun cu tipul respectiv. Apoi puteti discuta despre o relatie.
Am si eu o intrebare el sa mai dat la alte fete din clasa? daca da inseamna ca vrea sa se apropie de toate fetele daca nu inseamna ca nu te place te iubestee
Poti sa il yntrebi daca el te place pentru. ca asta este ceea ce tu crezi si ceea ce a reiesit din comportamentul sau. Daca zice "DA" atunci intreaba-l daca vreti sa fiti impreuna ( daca vrei si tu ). FUNDA?
Hmm...tipul ar putea sa fie doar un shmecheras.Ar putea sa ii placa de tine sau doar de infatisarea ta.
Sunt 2 posibilitati:
1)te place si vrea sa fie cu tine
2)ii place cum arati si vrea decat sa te ****.
Ai mare grija cu baietii ca el ca niciodata nu poti stii ce e in capul lor.
Incearca sa iesi cu el.Ia-o si pe prietena ta si spune-i ca la un moment dat sa "aiba treaba" si sa va lase doar pe voi si vezi cum se purta cand erati toti 3 si cum se poarta cand ramaneti doar voi