Mergi la ea si spune: buna ce zici daca te-as invita in oras, ai accepta?! Si daca spune da, mergeti va plimbati, ofera-i un trandafir, un mic cadou gen o bratara, etc.
Madalina dar nu ai inteles ca nu am,, tupeul asta . Pur si simplu daca ii zic vin toate si intreaba ce tio zis etc etc rahaturi si iti dai seama. E buna ideea dar da-mi un pont la ce am zis in primele 2 randuri
CU TIMIDITATEA NU REZOLVI NIMIC! IA-TI INIMA IN DINTI SI VORBESTE CU EA, ALTFEL NU AI CUM! Invinge-ti timiditatea! Dintr-o discutie banala, sau dintr-o prostie,"o poti" da in serios!
Ei i-am luat o orhidee, iar la restul fetelor niste zambile...mam gandit sa o invit pe hol si sa ii zic ca floarea e pentru ea si daca ar vrea sa vina cu mine la o prajitura
Da,dar suna ciudat "pe hol" Da e ok! Sau mai bine ii spui daca are placerea de a iesii cu tine in oras!
Ooo...e foarte simplu daca vrei sa fie ceva frumos inainte sa vina de la scoala asteapto in fata locuintei ei sau undeva cu o floare la spate si invit-o undeva
Fii atent "Buna Roxana (de exp cum o cheama) uite m-am gandit daca nu cumva ai dori sa iesi cu mine la un suc (Exp poate la pizza)". Daca fata accepta ii duci un trandafir rosu si spui cuvintele astea :Nu cumva ai o harta la tine ca mam ratacit in ai tai ochi esti foarte frumoasa, uite iti marturisesc ca te plac:. Sper ca te-am ajutat funda?
Zi asa Buna ai vrea sa iesi cu mine la un suc.Ii duci si tu un trandafir. Sper ca te-am ajutat
Wihox întreabă:
00Andreea008 întreabă: