| Adrianos112 a întrebat:

eu am avut o prietena care ma placea dar acum nu ma mai palace si nu stiu ce sa fac sa mai fiu intro relatie ori cu ea ori cu alta fata dar problema mea este ca nu mai plac nicio fata in afara de ea.
Deci ce sa fac sa astept liceul sau sa ma inpac mergand ingenunchi la ea si sa-i spun sa ma primeasca inapoi?

Răspuns Câştigător
| mitzyyy a răspuns:

Daca nu te mai iubeste nu are rost sa mai incerci chiar daca va inpacati s-ar putea sa iti faca mai mult rau decat ai acum sau chiar sa se foloseasca de tine stiind ca tu esti in limba dupa ia. Sti vorba aia dragoste cu forta nu ai cum. Ar mai fi o varianta sa o recuteresti sa-i devii din nou simpatic, parerea mea. Bafta!(poate iti va fi de ajutor)

4 răspunsuri:
| ImLost a răspuns:

Am avut si eu problema asta.: am fost 2 luni in vacanta cu o fata iar cand a venit scoala mi-a spus ca nu mai simte nimic pentru mine... o sunam, incercam sa vorbesc cu ea pe afara sa ii spun ca o iubesc. dar ea incontinuu imi spunea ca nu mai poate fi nimic intre noi! as putea sa pierd ani sa ma gandesc sa incerc sa fiu cu ea iar dar daca ea nu vrea degeaba! in cazul tau intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine, si daca vrea sa fiti impreuna.

| NightShadows a răspuns:

Vorbeste cu ea, numai voi 2 si decat sa mergi in genunchi la ea las-o nu are rost sa ii spui sa te primeasca daca ea nu te vrea, poate nu ii mai palce de tine. tu ai primi o fata de care nu iti place sa fiti impreuna? Incearca sa intri in vorba cu ea si sa vezi de ce nu te placetongue totul depinde de tine happy bafta

| Adrianos112 explică:

Dar ea spune ca nu ma mai iubeste si din astea din astea si cred ca ne-am despartit ca a gasit pr altul mai inalt(aia cu inalt a fost o gluma ca si eu sunt mai inllqant decat ea)Deci ce sa fac

| killmyha a răspuns:

Depinde de ce v.ati despartit parerea mea este sa vorbesti sincer cu ea sa nu se supere spune.i ce simti ce asteptariai si sa speram ca va merge happy