anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu plac o fata foarte mult da nu stiu daca ea ma place...Cum pot sa aflu daca ea ma place.Ea imi trimite multe sms si vrea sa vb cu mine mereu cum aflu daca chiar ma place?(As vrea sa nu-i spun eu ca o plac.Ce sa fac?)

Răspuns Câştigător
| Fantastic7 a răspuns:

Dacă îți trimite multe SMS-uri și vrea să vorbească cu tine, o urmă de simpatie (cel puțin) există!
Intreab-o dacă vrea să ieșiți la o plimbare în parc sau în oraș la un suc...
Atunci îi poți spune direct că o placi și ți-ai dori să fiți mai mult decât prieteni, o să vezi reacția ei și dacă ea chiar te place va vrea să fițti împreună.happy
Baftă!:*

7 răspunsuri:
| Vegah a răspuns:

Totul stă în gesturi. Dacă vă întâlniţi des (sunteţi colegi de exemplu) e relativ uşor, trebuie să te aproprii de ea, să discuţi şi să-i placă să stea în preajma ta. Poţi face primul pas invitând-o undeva, la un film, să vă plimbaţi, să beţi un suc sau la o pizza, unde i-ar plăcea ei. Eu ştiu, totul o să vină de la sine, de la ţinutul de mână până la sărut. Încearcă, n-ai ce să pierzi. Vezi şi tu, dacă îi place compania ta înseamnă că e un feedback pozitiv, adică e interesată de tine.

| Raduuuuuu a răspuns (pentru Vegah):

Merci pentru raspuns... am sa incerc maine la scoala sa vad daca merge oricum multumesc big grin

| Vegah a răspuns (pentru Raduuuuuu):

Cu plăcere, sper să-ţi fie de folos.

| yosirestu a răspuns:

| Larisuk128 a răspuns:

Vorbeste si tu cu ea. arata i ca o placi.
Cati ani ai?

| Raduuuuuu a răspuns (pentru Larisuk128):

Nu conteaza cati ani am...Si vb cu ea foarte mult dar, ea crede ca nu o plac si sunt cam timid ca sai arat ca o plac sad

| SabiiiXD a răspuns:

Pai poti sa vorbesti cu o prietena de-a ei si ea sa o intrebe daca te place..si asa afli fara sa stie ca o placi.