anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetele care au iubiti sagetator,cum ii descrieti, cum se comporta intr-o relatie?
Multumesc!

8 răspunsuri:
| ιυвιтα a răspuns:

Eu am avut un iubit de zodie sagetator.
La mine a fost diferit adica nu era romantic mai deloc,pasional, timid, atent la datele importante, pupacios, supus dar simpatik

| Brâncuşi a răspuns:

Niciodata nu m-a interesat zodiaoh go on...Conteaza cum esti educat, si natiaoh go on...asa ca nu va mai luati dupa zodiihappy Sunt de acord cu umbraxbig grin

| umbrax a răspuns:

Fetelor depinde de personalitatea fiecaruia nu conteaza zodia

| Anddreee a răspuns:

Am avut prieten in aceasta zodie si pot sa spun ca a fost super.
Ma facea mereu sa rad, stia cum sa se comporte cu o fata si cum sa vorbeasca cu ea, se implica destul de mult asupra relatiei, avea grija de mine foarte mult.
Nu`i place sa fie cicalit sau contrazis atunci cand stie ca are mare dreptate sau nu ii place cand nu i se da atentie, mna le trebuie si lor afectiune.
Cei drept, le plac femeile, mai intoarce capul dupa una alta, dar tot tin si se intorc la cea care e langa el.

Cel putin asa a fost el.

| TheAlphaFemale a răspuns:

Amuzant, energic, nebunatic, pasional, indraznet, arogant(uneori). are o parere foarte buna despre el si te face sa te simti cea mai buna, frumoasa, sexi, etc... femeie de pe Terra. Ai grija, in general, sagetatorii sunt extrem de orgoliosi si aventurieri(fustangii). le cam place sa fie "cocosul" in casa si urasc sa li se puna restrictii sau sa fie tinuti din scurt.

| Adeeliiina a răspuns:

Eu am avut iubit sagetator. Era timid, pupacioslaughing, aproape perfect, cu simtul umorului.

| HaoseBrap a răspuns:

Asta cu zodiile este cea mai mare tiganeala.

| denysa10angy11 a răspuns:

Scrie pe google compatibilitate cu zodia ta sh zoidia lui ( ex: compatibilitate varsator sagetator )... sper ca te.am ajutat :*

Întrebări similare