| Danysan a întrebat:

Sall-TPU-Fetelor daca iubitu vostru ar veni al voi si v-ar propune sa va faca sex oral l-ati lasa? Daca da de ce daca nu iar de ce?-V-ar fi frica sa nu cumva sa va puna sa-i intoareceti favoru?

Răspuns Câştigător
| Maravilla a răspuns:

Hai sa recunoastem frate... cand o facem prima oara cu o fata ii facem ei sex oral cu uriasa speranta ca ni se va intoarce favoarea laughing. Daca refuza sa primeasca e clar ca nu e dornica sa ofere... tristul adevar

16 răspunsuri:
| RedGuy a răspuns:

Nu sunt fata dar tot am sa raspund.
Sexul oral numai e de mult subiect tabu.Majoritatea persoanelor o fac.
Daca ai ajuns ca un baiat sa iti faca sex oral atunci de ce sa nu ii faci si tu?!
Crezi ca pentru ca esti fata esti mai presus de un baiat? Se "lupta" pentru drepturi egale dar cand e vorba de lucruri de genul asta...:"Sunt fata!"
Si daca un abiat "te pune" sa ii faci sex oral..ala intra in categoria viol.

| Danysan explică (pentru RedGuy):

Unele fete gandes fff penibil amice si traim in secolu in care traim dehhh...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Danysan):

Jur ca nu inteleg ce ai vrut sa zici cu asta. Omu' a zis destul de bine ceea ce a zis, dar se pare ca nu a zis ce vrei tu sa auzi.

| Maravilla a răspuns (pentru RedGuy):

Hai sa recunoastem frate... cand o facem prima oara cu o fata ii facem ei sex oral cu uriasa speranta ca ni se va intoarce favoarea laughing. Daca refuza sa primeasca e clar ca nu e dornica sa ofere... tristul adevar

| iubesc a răspuns:

Te astept si data viitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

hee heehee heehee hee iti mutumesc pentru clipele fericite petrecute impreuna, cand mai vi? kiss kiss

| Danysan explică (pentru anonim_4396):

rolling on the floor.Mosule tu ai visat frumos azinoapte -Mai baga o poezie :-p laughing

Foaie verde foi de foaie
Tare imi place cand ploaie
Cand ploaia curge siroaie
De ma uda pa; n la... na c'am uitat-o!

| Danysan explică (pentru anonim_4396):

Si se face muratura laughing

asta e

Răspuns utilizator avertizat
| AllePuffu a răspuns:

Normal ca i-as intoarce favorulwinking

| anamimanonim a răspuns:

Pai... Daca as avea un iubit si mi-ar zice acest lucru, l-as refuza pentru ca:
1. Sigur ar vrea sa ii fac si eu oral
2. Nu ma simt pregatita pentru acest gen de relatie
3. Virginitatea nu inseamna acel ''himen'' de care vorbesc toate fetele, inseamna sa nu fi intretinut nici un fel de contact sexual (poti citi despre asta pe ''clopotel'')
4. Daca as fi fost de acord, in timp ar vrea sa incerce si anal si normal

| annna69 a răspuns:

De ce nu? toata lumea o face

| Nemesis2012 a răspuns:

Desigr l-as lasa sa-mi faca un oral, si i-as molfai si eu instrumentul la randul meu, incearca big grin Funda?

| DDH a răspuns:

Buna...iubitul meu mi-a facut sex oral fara sa ma interbe si nu a asteptat nimic inapoi...sigur el isi dorea mult mai mult decat un sex oral insa a trebuit sa se multumeasca cu putin happy happy

| Danysan explică (pentru DDH):

Ce rautacioasa esti :-p.Nu e frumos... nu nu :-p rolling on the floor