| gangnamstyle a întrebat:

fetelor voi ce credeti despre un barbat hetrosexual care stau mai mult decat voi in baie dimineatahappy va plac agest gen de barbati sau cei cu cu mult par care au par la subrat pe picoare piept cat o padure? si daca da spuneti de ce si daca nu la fel DE CEwinking

Răspuns Câştigător
| Demonull a răspuns:

Sunt barbat hetero, deci imi permit si eu sa imi bag codita pentru un raspunsbig grinDaca sta mai mult ce?laughingpoate e mai „dichisit„ (ca mine) pana ma barbieresc si epilez in locurile strict normale de epilat. dureaza ceva. apoi nu mai vorbim de parfumat. spalat pe dinti aranjat perciuneii.prefer sa arat ingrijit si nu ma uit la ceas, sa vad cat a trecut de cand sunt in baie, insa nu cred ca intrec vreo femeie, si daca se intampla asta, nu e o crimatongueinseamna ca el e mai aranjat ca ealaughingsau incet.

5 răspunsuri:
| doarEu001 a răspuns:

Ar trebui sa existe un echilibru intre cele doua.adica sa se ingrijeasca dar sa arate totusi masculin. personal nu imi plac barbatii care deja exagereaza cu pensatul sau cu epilatul pe picioare, sa fie mai fin decat minelaughing doar daca este necesara epilarea.ce e mult strica si deja inclina spre gayhappy

| AndreeaaD a răspuns:

Sa stea mai mult decat o femeie in baie pentru a se aranja e cam ciudat si cred ca eu, ca fata, m-as simti jignita.Dar trebuie sa se ingrijeasca si el la randul lui.Prefer baietii mai putin parosi.

| hellaw a răspuns:

Nici nu ma uit la aia neepilati laughing normal ca as alege genu tau :*

| nobody98 a răspuns:

Eu zic ca ii ok sa se epileze pe penis, pe piept si pe subrat pentru ca in locurile astea mi se pare cel mai scarbos big grin da in rest ii mai ok cu par(adica la picore maini..etc ) ca sa fie si el mai barbat laughing asa imi place mie big grin

| Rizer a răspuns (pentru nobody98):

Penisul nu are par mai omule! Pe langa el se afla parul!