Nu, Daniel, nu simte nimic pentru tine. Te-a sarutat doar asa de florile marului. NORMAL CA SIMTE CEVA PENTRU TINE. Daca nu te placea crezi ca te mai saruta? Crezi ca se mai "juca" cu tine? Invata sa citesti semnele pe care ti le trimite o fata pentru ca te va ajuta foarte mult mai tarziu.
Nu neam mai vaz de 1 an si ceva ce pana mea dar mai tine-am legatura la telefon.WTF DE UNDE SA STIU EU CE SIMTE PT MINE
Ok, hai sa-ti explic. Cand o persoana are un anumit sentiment se comporta intr-un anumit fel sau are o anumita expresie a fetei. Exact asa este si la fete. Dar tu trebuia sa realizezi de la inceput de cand te-a sarutat ca simte ceva pentru tine. De ce? Daca nu era nimic, crede-ma ca nici macar nu se gandea sa te sarute.
Revin la ceea ce am zis mai sus, invata sa citesti limbajul trupului.
Mersi de raspunsul anterior si ok nuprea stiu limbajul trupului, am crezut ca a fost o greseala.:I nu-s omu perfect sa le stie pe toate
Nu e vorba ca trebuie sa fii omul perfect sa le stii pe toate. Nimeni nu le stie pe toate, dar daca vrei ca mai tarziu sa reusesti sa cuceresti o fata va trebui sa inveti chestiile astea. Vei creste si vei intelege ce zic.
Ce intrebare banala :I, imi batcapu cu copaci, Danyel ti se pare nume de fata?:I
Ba frate, nu e evident ca ii place moaca ta? Ce dracu mai vrei? Du-te cupleaza-te cu ea
Moaca are mata ba cacofonistule:I
Sunt sigur ca nu simte nimic.Probabil vroia sa te omoare si cand te-a sarutat te-a otravit cu ceva poate ca esti deja mort si scriu degeaba commentul asta...