| ionutalecs a întrebat:

Sall TPU

imi explica si mie cineva ce inseamna cand o fata populara din scoala il intreaba pe un baiat nepopular

"hey Rusu, o arzi caine?" apoi el "poftim ?!?" si apoi ea "pitbull"

repet vreau sa stiu ce inseamna o arzi caine nu altceva cum ar fi ce fumam in scoala sau "vai ce mult sau schimbat glumele"

P.S totul sa petrecut in parc cand m-am intanlit intamplator cu ea eu venind de la fotbal

Răspuns Câştigător
| MisteriuosGirl a răspuns:

Eu sunt fata, deci ma stiu la din astea si cred ca: 1. isi batea joc de tine
2 avand in vedere ca e populara inseamna ca ii place compania baietilor, deci poate ca doar se baga in seama! totusi, nu-ti face sperante prea mari! fetele mai flirteaza cu baieti pe care nu ii plac, pur si simplu noi avem nevoie de atentie din partea oricarui barbat, chiar daca e cineva neinsemnat! scuze, asa vad eu lucrurile!

8 răspunsuri:
| NuamnumesuntANM a răspuns:

Doamne ma envlaughing
Inseamna ca facea misto de tine ce dracu ii asa greu hey rusu o arzi caine(hey rusu esti sonat? pitbull(boule)

| ionutalecs explică:

A da?
adica nu stiu ca de cateva zile de cand mi-am dat jos mustata aoate fetele populare vorbesc cu mine happy

| Komododragosh a răspuns:

E fata populara, deci este si o fata fitoasa si cu mari pretentii, dar se pare ca nu te incadrezi in genul de oameni "shuki" sau "shmekeri", deci fata aceasta nu e de tine. Astea sunt vorbe spuse la misto, in nici un caz cum ca te-ar considera unu "de-ai lor". Si fetele populare au inceput sa te observe, si probvabil cine stie, poate una dintre ele te va placea si te va lua in serios. Mult succes iti doresc.

| ionutalecs explică:

Nu... populara da dar nu prea fitoasa si cu pretentii mari

| William a răspuns:

In locu tau ii dadeam o caramida in cap de nu se mai scula de jos.

| ionutalecs explică:

Da ma dar ce inseamna

| IsabelaIssa a răspuns:

Poate ca ar trebui sa o intrebi chiar pe ea ce a vrut sa spunawinking

| ionutalecs explică:

Babyisabela nu mai trebuie ca a vaut postul din greseala