Cel mai bine ar fi sa mergi sa vorbesti cu ea. si nu te descuraja daca te refuza sau nu are aceleasi sentimente pentru tine...macar ai incercat si nu o sa regreti ca nu ai facut nimic in privinta asta.succes
Prima chestie pe care trebuie s-o faci este sa vorbesti cu prietenele ei(asta daca le cunosti)si sa le intrebi ce parere are ea despre tine. Daca are o parere buna, perfect atunci o inviti la un suc la un whisky la o vodca la o apa.Roaga-te sa accepte.
Cel mai bine e sa vorbesti cu ea. Ii faci cateva complimente, ii spui ca ti se pare draguta si o o intrebi ce parere area ea despre tine. Nu stiu daca e bine sa vorbesti cu prietenele ei, pentru ca de multe ori prietenele nu stiu daca ei ii place de cineva. De exemplu o prietena buna de-a mea nu are nici cea mai mica idee de cine imi place mie.
Sunt multe semne pe care multe fete le fac fara sa-si dea seama. Daca isi musca sau isi umezeste buzele cand vorbeste cu tine, e un semn ca vrea sa te sarute. Daca se uita direct in ochii tai pentru ceva mai mult timp, e interesata. Daca se uita o data la tine, apoi intoarce privirea, si din nou se uita la tine, inseamna ca i-a placut ce a vazut. Daca se apropie de tine, e atrasa. Daca zambeste doar cu gura, nu si cu ochii, e mai mult decat probabil ca doar incearca sa fie politicoasa. Dar daca-i poti vedea ambele randuri de dinti atunci cand zambeste, e cu adevarat bucuroasa sa fie cu tine. Daca se joaca cu varful firelor de par, e un semn clasic de flirt...Si mai sunt multe alte semne...
Eo zic sa iti iei inima in dinti si sa ii spui derect ce simti daca ea te refuza nu te ruga ca milogu de ea bafta
aiwa1998 întreabă:
ulici_5994 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: