anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall TpU! Imi place de o fata dar nu stiu cum sa ii spun... de fiecare data ma emotionez.Ma intreb : Daca nu ma place si place pe altcineva? Cum as putea afla daca ma place?

P. S: DaU Fundaaa big grin

Răspuns Câştigător
| DrA a răspuns:

Cred ca trebuie sa iti iei inima in dinti, sa incerci sa intrii in vorba cu ea. Nu e chiar atat de dificil cum pare. Discuta intai despre chestii marunte, poti sa o inviti la un suc, simplu. Poti sa o impresionezi purtandu-te frumos, zambeste mult si dupa ce ajungi sa puteti purta o discutie, o sa fie mult mai usor sa ii spui ceea ce simti. Succes.

4 răspunsuri:
| λℓзÇŠ a răspuns:

Salut.Trebuie sa-ti faci curaj,sau, gaseste alta fatahee hee (glumeam).
Incearca sa-i cauti profilul de Facebook, iar dupa aia vorbeste cu ea despre ce ii place...Nu stiu, te prinzi tuwinking
Funda? happy

| LeeJiEun a răspuns:

Pai.Uita-te la ea si vezi daca se uita la tine, daca iti zambeste, dca te saluta. Poti sa te duci la ea si sa vb cu ea si daca se rusineaza inseamna ca i place. Daca zice pleaca ma deaici sau lasa-ma in pace...inseamna ca nu.laughing funda?:*

| Andreyutzz43 a răspuns:

Incearca sa va jucati jocuri de exemplu:''ADEVAR SAU PROVOCARE''sau si mai bine''FANTANITA''.iar inainte sa va jucati pune-ti prietenii sa o puna pe ea sa te sarute. daca ea o face cu scarba genu:''iak esti scarbos'' sau ''acum trebuie sa ma sterg la gura'' atunci inseamna ca nu te place.dar daca dupa aceea rade sau se rusineaza inseamna ca te place.sau cel mai bine iatii inima -in dinti si spune-i ce simti pentru ea.si daca ea iti aprobeaza raspunsul inseamna ca si ea te place.sau daca spune ca nu te place, spune-i ca era o gluma. daca ea nu te crede fate ca te suna cineva sau pur si simplu pleaca de langa ea, daca spui ca esti rusinos.SUCCES!winking

| Asasin98 a răspuns:

Vb cu ea pe mess sau prin mesaje.