| Al3X_2054 a întrebat:

Imi place de o fata din clasa si am intrebat-o daca ma place si a zis ca da big grin. Dar mi-a spus pe mess ca ar vrea sa vb mai mult cu mine la scoala nu pe mess.si eu sunt cam rusinos si nu prea pot sa vb cu ea la scoala + ca sta mereu cu alte fete. Cum sa fac sa pot sa vb cu ea chiar daca sta cu alte fete? Funda big grin

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca esti rusinos,cu rusinea o sa ramai,o sa mori cu painea intr-o mana si cu cutitul in cealalta.
Si ce daca sta cu alte fete? Te apropii frumos de ele si ii spui,te rog,poti sa vii putin? Nu e greu.
N-ai decat sa te inrosesti, sa simti ca lesini, ca-ti tremura genunchii si-ti transpira palmele.Vei depasi aceasta stare. Dureaza cam 3 minute pana inima isi va relua bataile normale.
Asa ca, nu te legana in dulcea scuza a timiditatii.Fa-ti curaj.
Ce vei face peste 10 ani cand vei merge sa dai interviuri sa-ti gasesti de lucru? Crezi ca daca nu te lupti de acum, te va scuza cineva ca esti timid?
Invinge-ti timiditatea, singur!
Trezeste-te!

| InnocentSmile a răspuns:

Pai spune-i ca at cand vrei sa vb cu ea sa nu mai stea cu alte fete.dar o rogi frumos.si cred ca te va intelege. daca nu intelege spune-i ca esti cam rusinos de fel si nu poti vb mai mult cu ea decat o faci acum.succes.funditza?

| Iepurila a răspuns:

Incearca sa ii explici cum esti. Si poti sa o iei undeva separat sa vorbiti.