| An0nimulFiR33NoSTRES a întrebat:

?! Imi place de o fata ( e colega cu mine suntem in clasa a 6) cum pot sa-i spun ca o plac ff mult, adica sora ei mi-a spus ca ma place, mereu vb cu ea si cu sora ei, noaptea la telefon tarziu, mi-a zis ca sunt cel mai bun prieten ai iei, ce sa fac!?! nu mai suport!

Răspuns Câştigător
| Usagiii98 a răspuns:

.E posibil sa te placa, dar in acelasi timp este posibil sa Nu te considere decat un prieten apropiat ( adica sa tina la tine doar ca la un frate sau ceva asemanator).Eu spun sa Nu te risti inca.Mai fa-i si tu complimente,invit-o undeva(ca amic, nu,, iubit" ) si vezi cum se comporta.

3 răspunsuri:
| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Daca sora ei ti-a zis ca te place, ar fi bine ca dupa scoala (sau cand sunteti voi doi) sa o intrebi: -"Hey...Auzi, ma placi? Vreau sa iti spun ca tin foarte mult la tine, te plac chiar foarte mult!" si apoi daca zice "da" imbratiseaz-o, sarut-o, indiferent.

Ar fi bine sa ii spui. Pur si simplu: - ma placi? si ca sa fii sigur ca nu e rusinoasa si va spune nu, zi ca iti place de eawinking! Si atunci va avea curaj.
Sper ca te-am ajutat!
O seara placuta!
Bye!

| Scumpilici21 a răspuns:

Bunahappydupa scoala condu.o pana acasa si pe drum ii spun ce simti pentru ea...e mult mai credul si mai frumos daca ii spui fata in fatahappysi daca si ea simte la fel sarut.ohappysi poate ca o sa ai surprize placutehappy

| KyTTy_2552 a răspuns:

Andrey26 du-te la ea si vb cu ea si pina cand nu crezi ca tu ai puterea sa-i spui in fata toate aceste lucruri ) fii vesel si mereu priveste inainte, du-te la ea si spune-i ca iti place de ea )) succese )))