Buna....hmm dragostea asta
Daca as fi in locul tau logic si mie mi-ar fi rusine si m-as simti extrem de prost in fata ei cand ia-si spune ca o plac.Deci... nu ii spune verde in fata, fi asa mai misterios.Surprinde-o printr-un gest placut(o invitatie la film, invit_o in oras... ceva acolo)isi va da seama ca o placi si tu fiind copil destept vei observa ce fel de comportament abordeaza fata de tine si de acolo deduci tot.Atunci ii spui ca o placi si chesti de genu'.Ai rabdare cu ea. Nu o presa cu dragostea asta.o sa vina de la sine. Bafta!
Da, mersi mult am incercat ce ai zis tu dar nu la un film ci am invitat-o la Zilele Beiusului, ieri. Si i-am fazut comportamentul ei adica zambea se uita la mine si la un moment dat mi-a zis: " Vrei sa fii cu mine? ". Mi s-a oprit inima, era sa fac atac de cord cu abia am reusit sa zic : "Da ". Asa ca iti multumesc fostre mult.Am mai pus eu intrebari de genu asta pe alte siteuri dar niciunul nu ajungea la subiect "Se invartea ca cainele in jurul cozii" . Ms inca o data. FUNDA!
Buna
Scuze ca a durat asa mult pana am raspuns, dar nu prea intru eu pe aici, in fine.Deci treaba sta in felul urmator. Daca pana acum nu ai sarutao, uite o parere si cum cred eu ca ar trebui facut.In primul rad aveti nevoie de intimitate, adica poate daca o inviti in parc o sa ii fie rusine sa te pupe ca cica "ne vede lumea". Invit o de exemplu seara la o plimbare pe undeva mai retras...Va asezati pe o bancuta, chesti de genu'.In al doilea rand joaca-te usor cu o suvita din parul ei, atingei gatul finut, creeaza atmosfera pentru acel sarut mult visat.Nu te impinge pe ea sa o saruti, nu fi brutal cu ea.Usor,finut,elegant.Daca vrei sa fi mai smecher furai un pupic de exemplu cand o conduci acasa sau fa-o pe ea sa te pupe/sarute...de exemplu fai o favoare un gest frumos si acolo bagi o fraza : " eu ce primesc?" Cand simtiti amandoi aceasta nevoie o sa vina de la sine.Doar nu o brusca)) Si daca nu iese din prima nu va speriati,amuzati-va de acel moment haios. Macar tu incearca sa treci peste moment penibil spune-i ca ai remarcat ce ochi frumosi are(nu stiu ceva acolo).In concluzie draga fi tu insuti,lasa sa vina lucrurile de la sine. Stiu! iti doresti multe de la ea, dar nu o presa, ai rabdare, fi calm, bland.O sa vezi ca toate vin de la sine.
Ca tare mult as vrea sa o sarut. in vise totul parea real dar acum in realitate o sami para si mai adevarat.