| FashionCellia a întrebat:

Sall TPU, imi place tare de un baiat, dar el e cu sora prietenei mele celei mai bune.Sora ei este cu un an mai mare decat el, iar el este cu un an mai mare decat mine.De cate ori ma gandesc la ei ma doare fff tare sufletul. Ce pot sa fac ca sa uit de el, sau sa nu-l mai plac, pls ajutati-ma, vot + funda

9 răspunsuri:
| XtremV a răspuns:

Incearca sa-l uiti gandindu-te la altceva / Fa-ti un alt iubit / Adu-l aproape de tine, daca il placi asa tare big grinwinking

| 1234abcd a răspuns:

As vrea sa-ti zic ca ai cum sa-l uiti dar din pacate inimi nu-i poti poruncisad

incearca sal eviti, sa nul mai vezi, sa nu te mai intalnesti cu el... poate asa o sa-l uiti

| lowraider26 a răspuns:

Daca il placi e greu crede-ma am invatat-o pe pielea mea poti doar sa astepti si sa afli de ce te tortureaza timpul soarta vrea ca tu sa il placi si cine stie de ce trebuie doar sa ai rabdare

| LovelyAnna a răspuns:

Buna! Eu sunt cam in aceeasi situatie si cred ca tot ce poti face este sa il eviti, sa nu mai vorbesti cu el decat ''Buna! Cf?'', sa incerci sa nu te mai gandesti la el, incearca sa te orientezi catre alt baiat si sa lasi timpul sa vindece ranilewinking sper ca am putut sa te ajut:*

| alin567 a răspuns:

Asta vrei sa faci tu, crezi ca e asa de usor, chiar daca incerci sa-l uiti tot o sa iti reamintesti de el si o data ce ti-a intrat in inmioara nu mai iese asa de usor(stiu din propria experenta) dar chiar daca vrei sa nul mai placi cauta pe cineva care sa fie mai bun decat el si nu te mai ganti la acesta.

| ionutzicamariuca24 a răspuns:

Incearca sa ii gasesti defectele/gaseste-ti un nou iubit/fa-l sa te placa

| Evolett a răspuns:

Buna! Ati putea sa-ti zic ca si eu am trecut prin asta, adica si mie mi-a placut de un baiat, dasi stiam ca trebuie sal uite! cu mine. e vecin si mi-a fost greu dar l-am uitat! si iti voi spune cum! Tot timpul ieseam afara la poarta cu el si alti vecini, dar m-am hotarat sa-l uit fiindca numi placea anturajul lui! Am rarit iesirile afara, ajungand sa nu mai ies deloc o sa ti se para prostesc dar cand ma gandeam la el imi dadeam o palma! am facut asta 2-3 saptamani! am iesit afara si am realizat ca l-am uitat si nu mai simteam aproape nc. pentru el! Asa sa faci si tu! Sper ca am ajutat! Pwp doolke si bafta, nu-i usor!♥♥♥♥

| Ina93 a răspuns:

Incearca sa faci alta relatie cu alt cineva
si asa poate o sa uiti

| S333byyy a răspuns:

Ooh draga mea stiu ca toti s-ar putea sa-ti zica : treci mai departe; sau fa-ti alt iubit. ei bine eu no sa iti zic asa ca e enorm de greu sa renunti la persoana iubita. dar eu iti zic sa incerci sa il cuceresti..deobicei baieti stau cu fete mai mari ca ei ca sa se dea smekeri tongue