| SaDiCuL a întrebat:

intrebare pentru fete

cum ar trebui sa arate un baiat de 13 ani sa va placa de el?

Răspuns Câştigător
| Giuvaer a răspuns:

Nu sunt pasarica dar iti zic eu nu trebuie sa arati ca cineva anume ca sa te placa o pi2da...fi curat, ingrijit si sigur pe tine.

32 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Sa mai creasca! Nu e nimic atragator la un baiat de pana in 15 ani. Eu cand eram de aceasta varsta eram cu ochii dupa cei mai mari, mai,, copti" la minte, ca sa zic asa. Si vis-a-vis de ce am vazut mai jos despre par, orice fata care stie ce vrea in materie de barbati alege asa: http://www.google.ro/......tp?/imgres
in loc de asa: http://www.google.ro/......tp?/imgres

| SaDiCuL explică (pentru Ea12345):

Clar k dintre aia 2 mai alege pe minelaughing

| selysol a răspuns (pentru Ea12345):

laughing serios? poate tu laughing nu toate sunt moarte dupa primul tipstraight face

| Joker1958 a răspuns:

Loll frate ai 13 ani dupa ce ii spui ca o placi o sa.i spui sa faceti sex si tot aici o sa ajungi sa "inveti" cum sa faci laughing

| SaDiCuL explică (pentru Joker1958):

straight face frate glumesti nu?
asta e un rasp ff eronat

| JustDoIt456 a răspuns:

La 13 ani ar trebui sa invatati copii!

| SaDiCuL explică (pentru JustDoIt456):

Ma lasi cu din astea
sau schimbat vremurile

| SaDiCuL explică (pentru JustDoIt456):

Eronat

| Elvina a răspuns:

Superb. Fizic sa ma faca sa rosesc, sa ma balbai, sa vreau sa-l sarut doar dupa prima vedere. Aranjat clar, la moda. Bafta!

| SaDiCuL explică (pentru Elvina):

Mai detaliat?
frizura pentru par lung? da-mi o poza daca se poate

Si daca un baiat (de 13) tiar spune ca te place in ce fel ai vrea sa tio spuna?

| Elvina a răspuns (pentru SaDiCuL):

Pur si simplu> "Te plac, vreau sa fim impreuna." Ce mare lucru?

| Cherolle18 a răspuns (pentru SaDiCuL):

Dane o poza cu tine

| SaDiCuL explică (pentru Cherolle18):

Neah nu pot am colegi si colege si nu risc sa vada ca am pus intrebarea asta [ramane intre noiwinking rolling on the floor ]

| Cherolle18 a răspuns (pentru SaDiCuL):

Doar sa spuna:"Te plac" (si eu am tot 13, de unde esti)

E mare lucru de fapt e ff mare lucru daca refuza?
ai 13 ani?

| SaDiCuL explică (pentru Cherolle18):

Bucuresti

| Elvina a răspuns (pentru SaDiCuL):

Daca refuza asta e, nu te place. Eu am 19. Vrei combinatii sa inteleg?

| RedPorcelain a răspuns:

In my pedo-van.

| neutrino a răspuns:

Tu chiar crezi ca fetele cresc copii?

| selysol a răspuns:

Sa fie dragut la moda sa stie sa vorbeasca frumos cu o fata nu ca orice taran care folosestee niste cuvinte penibile sa aiba simtul umorului si sa am ce vorbi cu el aa da si o freza mistohee hee

| SaDiCuL explică (pentru selysol):

Ce fereza?
poti sa-mi dai cateva poze daca se poate min 5(pentru par mediu putin putin cret)?
te roghappy

| selysol a răspuns (pentru SaDiCuL):

putin putin zici? pai e cret sau ondulat? nu de alta dar sa stiu ce caut daca ma intelegi:*

| SaDiCuL explică (pentru selysol):

E cret putin adica e destul de taare si nu merg multe frizuri pe el

daca nu merg multe frizuri pe el tunde-l un pic sa nu fie foarte mare multor fete le place parul cret happy

Inca un sfat : cauta pe net diferite sfaturi sau tunsori pentru par cret la baieti sigur vei gasi ceva ti-as fi dat eu ceva modele dar nu am timp sa caut bye bye:*

| vanessa001 a răspuns:

In primul rand sa aiba un comportament dragut, nu sa fie "macho-man" vai injura sparge, bla-bla-bla. Dar totusi sa nu fie un papalapte adica sa ma simt protejata in prezenta lui. apoi sa arate bine, sa isi aranjeze parul mereu, sa se imbrace modern, sa se dea cu parfum... sa faca sport, sa aiba patratele. multe chestii sunt de spus. laughing Funda? :3

| Anonimusss97 a răspuns:

Inalt, frumos, dragut cu fetele, sa nu tipe la ele, sa nu le bata, sa nu le Minta, sa nu le insele, sa nu fie tocilar, sa fie smecher pana la o anumita limita etc

| dianabalasea a răspuns:

Glumesti? eu inteleg ca si copilaria are "indragostelile" ei... dar asta se intampla pur si simplu cand incepe sa iti placa de colegul de banca sau mai stiu eu ce... nu iti propui sa "te indragostesti" de un baiat anume si in niciun caz nu cauti baiatul perfect si de 13 ani ( rolling on the floor ) cerand detalii pe forumuri!

| SaDiCuL explică (pentru dianabalasea):

N-ai inteles unde bat...ei bine nu esti singur/a mai era unu care zicea si de sex.....Joker_1958

| yoko a răspuns:

Sa fie asiatic si super dragut, sa nu fie gras etc