| Kry_9749 a întrebat:

SAll TPU! M'am hotarat sa fac primul pas... Cum v-ati simtit dupa dezvirginare?( fetele ) :-p dau funta

Răspuns Câştigător
| tinkerBELL_2566 a răspuns:

Draga B3B3LuShA tu parca erai cea violtata nu? si ca ai 14 ani? acum descriai ce ai simtit tu nuhappy? mi se pare foarte ciudat sa dai sfat unei fete zicand ca dupa aia trece dupa ce se presupune ca u esti traumatizata acum dupa un viol.in fine poate sunt eu nebuna. iar tu draga mea kharry daca tu simti ca esti pregatita si esti sigura de partenerul ce il aia langa tine atunci-o fa-o dar fa-o cu cap, ca sa nu fi apoi inca una pe site-ul asta care cere sfaturi daca ar putea fi insarcinata.Asa ca ai grija sa te protejezi.multa bafta si sper ca esti constienta de ceea ce vrei sa faci. tine cont ca o data e prima data.Eu acum pot spune ca regret ca am facut-ohappy

| ZuzuMissy a răspuns (pentru tinkerBELL_2566):

La cati ani ai facut`o de regreti? :*

La cati ani ai facut`o de regreti? :* tinkerBELL_2566

Kry... ai facut-o pana la urma sau nu? acuma vad si eu intrebarea sa stiu daca merita sa mai raspund

5 răspunsuri:
| Ady00pk a răspuns:

Toate fetele spun ca prima data e "ciudat". OK e ciudat dar 99% dupa ce o fac a 2-a oara spun ca e din ce in ce mai grozav! deci dai drumul!

| B3B3LuShA_8010 a răspuns:

Mah sa stii ca in prima zi nu ii prea frumos adica nah... te trezesti cu pete de sange pe chiloti si nu sti de ce. si nu ii prea frumos. dar dupa aia trecetongue