| crs122 a întrebat:

M-am indragostit de o fata.Am inceput sa i pun intrebari si am gasit si niste lucruri in comun.I-am spus ca o plac si a spus ca si-a dat seama deja, mi-a cerut o parere despre ea,i-am spus ca e frumoasa,de treaba,de gasca,sociabila si am intrebat-o si eu tu ce crezi despre mine si mi-a zis de treaba, dragut un baiat ff okey.Bun acum intrebarea mea este ce pot sa fac ca sa o fac sa ma placa? Dau fundita

Răspuns Câştigător
| BoomBoomPow a răspuns:

Nu ai pentru ce. Am o intrebare... Cum s ecomporta in preajma ta? Adica. zambeste chestii. trestii?

5 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Trebuie sa incerci sa o scoti in Oras.Vezi ce zice.Acum probabil ca stie ca o placi si va intelege de ce o scoti acolo. Daca accepta esti pe calea cea Buna.Incearca sa ii cumperi si tu Flori sa o Inviti la un Film sa o suni sa te comporti ca si cum ai vrea sa fi cu ea.Vezi cum reactioneaza.Cam asa faci o fata sa te placa.Trebuie sa fi dulce, dragut si Romantic daca esti sau poata ca este ea si trebuie sa fi si tu laughing.Vb cu ea la tel, seara de sera.Incearca sa ii faci complimente, dulcegarii, chestii care sa o faca sa te vada in alt fel. Daca esti cu ea :Incearca sa o iei in brate, sa o stragi ca si cum nu ai vrea sa ii mai dai drum u.Sa o atingi subtil pe mana si sa incerci sa o saruti, chiar daca o sa te respinga asa ii arati ca vrei sa fie Iubita ta si nu o simpla prietena.Insista asa si trebuie sa cedeze.Ori te scuipa ori accepta.

| unknøwn a răspuns:

I-ai zis că-i frumoasă,de treabă,sociabilă,exact ca un prieten bun.
Trebuia să-i zici că-ţi place de ea la nebunie,că ai vrea să-i vezi zâmbetul ăla mai des, că ai vrea să-i lingi bucile, că ai vrea să-i muşti sfârcurile, că ai vrea să-i săruţi abdomenul, că ai vrea să intri adânc în ea, că ai vrea să vă tăvăliţi în zăpadă s-o uzi toată.

Dar tu nu... te comporţi ca un prieten bun.

Prieten bun o să fii atunci.
Şi atât!

| BoomBoomPow a răspuns:

Nu stiu daca o poti face sa te placa, insa intreab-o daca te place... Poate ai noroc

| crs122 explică (pentru BoomBoomPow):

Multumesc,mai astept raspunsuri

| crs122 explică (pentru BoomBoomPow):

Am vorbit cu ea pe facebook am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine si mi-a zis:nu stiu, nu ma pun pe fb happy

| BoomBoomPow a răspuns (pentru crs122):

Nu ai pentru ce. Am o intrebare... Cum s ecomporta in preajma ta? Adica. zambeste chestii. trestii?