| RuslanOnisim a întrebat:

M-am indragostit tare rau de o fata, pot spune ca o iubesc! Eu am 17 ani iar ea are 14, stiu ca este diferenta de varsta, dar niciodata de cand ne cunoastem nu i-am facut nimic.
Relati am tot avut, cu fete usoare care am facut "treaba" ( sa nu spun altfel )... si dupa s-a terminat!

Dar ea parca mi-a pus capac, stam in acelasi bloc, a venit la mine acasa de multe ori, ne-am uitat la un film, am ascultat muzica, am ajutat-o la teme si ne-am jucat prosteste.

Seara cand iese de la scoala ma duc sa o iau chiar daca imi spune ca nu trebuie neaparat mi-e imi este frica sa nu pateasca ceva!
Cand se uita in ochii mei imi spune ca ma iubeste si dupa ma ia in brate, dar prietenii mei spun ca sunt fatalau, ca de ce stau dupa o copila terminata etc...

Odata ea mi-a spus ca ii este frica de mine sa nu-i fac ceva si atunci i-am jurat ca nu ii voi face nimic niciodata in viata mea si are incredere in mine si eu in ea!

Parca numai pe ea o vad in fata ochilor, ma face fericit si implinit!
Imi este teama sa nu o ranesc, pentru ca simt si am vazut ca si ea tine la mine!

Intrebarea mea ar fi!
Sa-mi ascult inima sau prieteni, pentru ca nu stiu ce sa mai fac?!

Scuzati-mi greselile gramaticale!

6 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Asculta-ti inima. E preea tanara, nu iti bate joc de ea. Asteapta pana cand iti va propune ea. Si nu te mai lua dupa "prieteni", nu iti vor binele.

| mms123 a răspuns:

Asculta-ti inima pentru ca asa esti tu insati... daca tu o iubesti asta e cel mai frumos. Eu zambesc doar cand vad asta dar pai tu care traiesti asta in fiecare zi, este frumos ce faci tu si parerea mea e sa ramai asa happy

| 1DeadMemories a răspuns:

Ti-ai raspuns singur la intrebare happy
Pentru prietenii tai simti asta?
"Parca numai pe ea o vad in fata ochilor, ma face fericit si implinit!"

| AndreiSerban1993 a răspuns:

Asculta-ti inima, lasa-ti prietenii deoparte (iesi mai putin cu ei decat cu fata pe care o placi), petrece mai mult timp cu ea, iesiti la un suc, la o plimbare ceva

| RuslanOnisim explică:

Frustrarea face parte din viaţa ta, du-te la un psiholog nu are rost sa ma cert cu un baietel de 10 ani!

| darkwisper a răspuns:

Alta intrebare la care a trebuit sa fii nesimtit si sa raspunzi de dragul de a raspunde.
Daca nu te poti abtine, nu ai ce cauta pe TPU.