Iti dai seama ca te place, daca vezi ca intra in vorba cu tine, iti zambeste mereu, spune ca lucrurile pe care le zici sunt comice, chiar si cand nu e chiar asa, doar sa iti intre in gratii, cand vezi ca gaseste motive copilaresti sa intre in vorba cu tine, cum ar fi "Uite, si eu am tricou ca tine", "Si verisoara/ sora mea are asa bluza/coafura, etc".
Cand vezi ca se uita la tine un timp mai indelungat. Cand vezi ca el e cel care ia initiativa sa vorbeasca cu tine pe facebook, mess, etc.
Sper ca ti-am fost de ajutor. O zi frumoasa!
Nu stiu ce sa iti spun. Ai putea sa vorbesti cu unul dintre cei mai buni prieteni ai respectivului, ca sa il intrebe. Sau sa devii prietena apropiata de a lui si sa il intrebi de cine ii place. Daca nu vrea sa iti spuna inseamna, ori ca nu are incredere in tine, ori ca te place.
Totusi, cel mai bine ar fi sa lasi lucrurile sa decurga de la sine. Adica, pana la urma, daca te place tot iti va spune in cele din urma.
Sper ca te-am ajutat!
Daaaa...doar ca eu si cel mai bun prieten al lui nu prea comunicam a fost odata ceva intre noi si cu acel baiat ma inteleg destul de bine mersi oricum pentru sfat
Un baiat capabil de o relatie, atunci cand ii place de o fata, incearca sa o cucereasca, nu casca gura!
Pai, daca nu a venit sa se dea el la tine, cel mai probabil se va nenatural cu tine. Rigid, exagerat, timid, ridicol - orice de genul asta, dar nu va fi el insusi in totalitate. Va fi ori cum incearca sa para, ori opusul, dar nu el. Cam asta e tot ce iti pot spune, dar sa stii ca, fata fiind, nu mori daca intri tu prima in vorba cu el. Mai ales daca e reticent de felul lui.
Simplu.
O fată nu se convinge de asta niciodată. Nici măcar atunci când băiatul vine la ea şi o sărută. E în natura femeii să fie aşa proastă.
Ai intebat-o pe prietena ta, care sunt motivele pentru care ea crede ca baiatul te place? Oricum, ar trebui sa vezi asta singura nu e greu, tu doar vorbeste cu el si va da semne, daca chiar vrei sa stii, joaca un joc ca de ex.: adevar si provcare, cu el, iar cand alege adevar, intreba-l, dar nu ceva in genu " Iti palce de mine?" ce mai bine : " Iti sunt simpatica? ", sper ca te-am ajutat .
Ea zice ca ma place dupa felul in care se uita la mine cum se comporta cu mine dar cum am zis nu stiu ce sa cred
Poi atunci inseamna ca te place :*, spune-i si tu ce simti pentru el sau fa cum ti-am zis.