Prietene iti dau asa un sfat prietenesc. Nu ai obosit sa o cauti atata in c*r? Dupa cate am inteles din ce ai spus tu acolo ea este printesa, fata cu fite etc iar tu esti "carpa" ei.Asa vrei sa fie situatia? Daca nu vrei asa atunci incearca sa te lupti cu tine insuti, sa-i reprosezi orice greseala daca nu vrea sa inteleaga atunci las-o daca te iubeste cu adevarat va incerca sa te opreasca sau sa te caute dupa maxim 2-3 saptamana. daca nu se va intampla lucrul asta atunci ii e bine asa cum e. Nu are rost sa continui in felul asta o sa fie mai rau daca stai asa si nu pui piciorul in prag. Stii doar intr-o relatie ca sa mearga totul bine este nevoie de doi nu doar de unu sa iubeasca iar celalalt sa-si bata joc. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic si te astept cu un reply sa-mi spui ce ai de gand sa faci. Succes!
Cateodata ma suna si zice *Ai de gand sa ma suni* cateodata zice ca o *stresez* vrea sa ma vada suferind ma cauta ma respinge... Am putut sa iert sa trec si sa inghit multe. Ea nici macar nu prea mai vorbeste cand ma duc pe la ea zice ca trebuie sa ma duc la medic, trebuie sa ajung acasa, trebuie sa ma duc in colo... Zice ca sunt gelos, ca ea nu are voie sa se duca in discoteca sau sa faca poze cu baieti ca ea nu are voie nimic ca ori ca maritata cu mine sau are copii. O iubesc asa de mult ma face sa sufar mereu apoi nu mai stiu ce sa zic, singura solutie este sa plec Duminica in Romania sau nu stiu
Atunci spune-i frate chiar daca te doare rau " Ramai cu discotecile si baietii tai la poze. lasa-ma pe mine ca vad ca nimic din ce fac eu pentru tine nu-ti mai convine. nu sunt bataia ta de joc. Ori ramai cu mine si faci si ceea ce zic eu ori iti vezi de viata ta si nu ma mai cauti ncdt" cel mai bine asa decat sa-si bata joc de tine cum vrea ea
Nu o intereseaza de tine! pur si simplu a trecut peste.Nu cred ca mai ai ce sa faci...
Incearca s-o uiti apucate de altceva care sa-ti ocupe timpul si ai sa vezi ca o sa-ti treaca...chiar daca e greu
beausingurlamasamea întreabă: