anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mam indragstit de o fata si nu stiu cum sa ii spun.Mi se pare ca si ea ma place dar nu sunt sigur.Cum sa aflu daca ma place si cum sa ii spun asta, spuneti va rog daca stiti.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Cand este o relatie sincera intre voi iti va spune pur si simplu ca tine la tine, ca te iubeste, asa, pur si simplu. Fetele spun asta cu mult mai multa usurinta decat baietii.
Va accepta sa iasa cu tine, va accepta orice cadou ii oferi, chiar si chestii nesemnificative, va accepta cu placere sa te sarute atunci cand tu ii oferi buzele, va accepta tacit oferta ta, invitatia ta... orice vine de la tine, ma rog orice este cu bun simt si fara riscuri.
In nici un caz nu recomand sa te comporti urat si sa ajungi sa-ti ceri iertare, nu-i vorba de "iertare" in sine, este vorba de cat de mult poti ranii prin gestul sau vorbele respective, cateodata fiind ireparabil.
Dar te asigur ca daca tii la ea, vei face orice sa o vezi fericita, si vei vedea ca-ti va surade tot timpul, va fi vesela si placuta, va fi frumoasa, radianta...iti va spune si cu privirea cat de mult de iubeste.
Te pup!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi cred că e simplă treaba, dacă nu vrei să îi spui direct de teama unui refuz cît casa, vezi printr e prietenele ei care este amică bună cu ea, si care î si spun toate lucrurile, dar află si tu dacă e singură, că dacă are prieten degeaba te chinui. Succes.

| pisi03 a răspuns:

Poti sa intrebi pe prietenele ei sau sa le pui pe ele sa o intrebe daca te place. daca nu merge nici asa mai bine ii spui pe direct tot ce simti

| NarcisaNarcisa a răspuns:

Buna nu trebuie sa iti fie jena sa ii zici deoaree este un lucru normal si ca sa afli daca te place :pai se uita mereu in ochii tai sta in preajma ta se comporta ca o prietena adevarata nu te tradeaza te ajuta si te sustine in orice ai face dupa mine asta este o iubire acum faci cum crezi.Bafta!

| Ardeleanu_Razvan_1996 a răspuns:

Da si tu mai multe detalii despre fata pe care o placi.Altfel nu stiu cum sa te ajutwinking