Daca amica ta tot iese cu voi si ea vrea sa incerce sa se lege de gagicul tau, lumea poate fi cu 2 fete sa nu te bazezi asa mult pe amica ta te poate trage in capcana fii mai precauta cu ea si iubitului tau spune-i ca daca vrea sa fie cu ea sa te lase impace odata ce a pus ochii pe ea sa stii ca de tine nu-i mai pasa e crud adevarul dar asta e si eu am trecut prin ceva asemanator si m-am lasat de relatii si aventuri nu mai vreau nimic bafta si tie
Cica: "Mi-am gasit un prieten perfect!" si pe urma: "Intr-o seara s-a imbatat si i-a spus prietenei mele cele mai bune ca i-a placut mult de ea si inca ii mai place, si daca cumva vreodata, ea o sa se desparta de pietenul ei, si el nu v-a sta cu nimeni, sa il anunte, pentru ca si-ar dori o relatie cu ea."
Deci sunteti impreuna de 5 zile si deja e cu gandul la alta. Prietenul IDEAL!
Hmm. Ai o viziune cel puţin ciudată despre perfecţiune. Vorbeşte cu el şi fii precaută. De pe vremea latinilor circulă o vorbă: "In vino veritas" - "În vin stă adevărul"
Hei!
Cand esti beat poti spune lucruri ciudate si neadevarate.
Dar. daca ar fi adevarat ce i-a spus prietenei tale, in primul rand daca e o prietena buna si loiala nu cred ca s-ar pune niciodata cu actualul tau iubit. Iar el data te-ar iubi cu adevarat ( apropo ti-a spus asta? ) nu cred ca ar indrazni nici macar sa se uite la alta fata, indiferent cine ar fi ea.
Eu zic sa aveti o discutie, sper sa fie un happy end!
Ai grija!
E logic sa fii geloasa, mai ales cand stii ca prietenul tau o place pe prietena ta. Din moment ce i-a zis ca atunci cand o sa fie libera, sa il anunte, e clar ca daca ar fi singura, te-ar lasa imediat pentru ea. E clar ca sta cu tina ca sa aiba cu cine sta sau poate chiar sa fie in preajma acelei fete. Poate nu e sigura prietenia ta cu aceasta fata, dar daca era interesata de propunerea acestui baiat, prietenul tau, nu ti-ar fi zis, nu? Eu zic sa iti cauti alt baiat pentru ca tipul asta nu e nici pe departe perfect, te asigur.
Succes in alegerea pe care o vei face! :p