| ForeverWarrior a întrebat:

Mie imi place de o fata si cred ca si ea ma place, dar inca nu ne cunosatem.Intr-o zi am vazut-o ca era singura in capatul coridorului si ma indreptam spre ea, ea brusc cand m-a vazut a intrat in baie inainte sa ajung acolo.eu M-am dus inapoi la baia, baietilor asta a mai durat vreo 3 min, si nu am vazut-o sa vina unde avea ora adica cam pe unde eram eu.Cand m-a vazut parca a inghetat.Ce credeti ma place? nu asta ii singurul semn dar nu sunt sigur daca asta e un semn ca ma place.Eu sunt si timid, dar incerc sa trec peste asta.Multumesc si Funda.

Răspuns Câştigător
| Bibishorrrr a răspuns:

Heiii:* cu siguranta sunteti facuti unul pentru celalalt.Normal ca te place, dar si ea e timida.Eu zic ca data viitoare cand va intalniti...sa te duci fix la ea si sa o intrebi de vorba.Asa va veti cunoaste si voi mai bine. Poate, daca discutia decurge bine eu zic sa o chemi dupa scoala in parc, la o plimbare sau la un suc.Veti vorbi mai multe si o sa va ajute sa va cunoasteti:*`Baftaa! Fundica*

2 răspunsuri:
| irina41099 a răspuns:

Normal ca te place. Si ea e mai timida s-a panicat si a intat in baie. Incearca sa vorbesti cu ea. Daca nu, o vei face sa creada ca nu o placi

| Azµre a răspuns:

Invit-o afara la o plimbare, la un suc, mai in gluma mai in serios spune-i, vrei sa iesi cu mine la o cina romantica in doi, gasesti tu cevawinking si o scoti frumusel afara vorbiti si nu trebuie sa faci pasul din prima, ii spui abia a 2 a sau a 3 a oara cand iesiti ca vrei sa fii cu ea si ca iti place de ea happy las-o sa-si faca o impresie despre tine si tu despre ea. Daca esti glumet, vorbaret imposibil sa nu te placa happy. Doar sa ai grija e fata sa nu vb urat sau sa faci chestii idioate big grin atat tot!