Cred ca e ft greu, intreab-o, dar nu in realitate, pe mess pentru ca in realiate se va rusina, pe mess e mai simplu dar va fi si mai rusinoasa in realitate fata de tine dupa aia.In concluzie cel mai bine ar fi sa te imprietenesti mai mult cu ea, fa-o sa ajunga la stadiul in care poate vorbii deschis cu tine, ai grija sa nu ajungi din "viitorul iubit" in "cel mai bun prieten" foloseste mult cuvinele "placere", actioneaza la subconstientul ei, copiei gesturile pe care le face dar nu ca o maimuta, sa nu observe, de ex daca ea pune mainile pe masa, punele si tu. Ok deci vorbesti cu ea, fa ce ti-am zis si apoi ii spui tu ca o placi, daca si ea te place se va combina cu tine indiferent de cum arati, astea sunt lucruri care le stiu din experienta si multe alte carti de psihologie no lasa sa umble cu altii pentru ca "masca" pe care si-o va pune va devenii pana la urma starea ei.Si oricum incearca sa te faca gelos sau sa para mai dorita de baieti doar pentru a te face pe tine sa o doresti si sa fie sigura ca si tu o placi pe ea.
Uite eu cred ca nu esti asa de mic incat sa nu stii cv prostii, da-te la ea mai pipaeste-o puti, daca nu te cearta si nu face nimica inseamna ca te place