| SpecialGirl a întrebat:

sad. Nu stiu ce sa fac, iubitul meu, care imi spunea mai mereu ca ma iubeste ff mult, si ca insemn totul pentru el, se dadea la alte fete.De vreo 2-3 sap incepusem sa ne distantam dar pana la urma ne-am impacat sperand ca totul va fi diferit.Insa, astazi l-am vazut cu diferite fete.Nu prea ii sta in fire. Ce credeti ca trebuie sa fac? Plang intruna si stau inchisa in camerasad nu-mi vine sa cred. Funda pentru cel mai bun sfat.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Vezi,tu stai in camera si plangi si el e pe afara si cine stie ce face!
De ce cedezi fara lupta? De ce te lasi invinsa singura?
In primul rand,ai de purtat o discutie clara cu el, ti-a inselat increderea, trebuie sa dea explicatii.Nu cred ca tu i-ai inselat increderea cu ceva,deci el e cel incorect.
Pe urma,de ce stai sa jelesti,putina mandrie nu ai? Pe tine nu te iubesti deloc?
Nu e nevoie sa ii arati ca suferi,din contra,sa vada ca nici macar nu-ti pasa.Ia-ti prietenele,iesi la plimbare, distreaza-te, nu-i da ocazia sa se bucure de durerea ta.Doar facand pe indiferenta ii vei atrage atentia,cu lacrimi nu-l induiosezi, crede-ma.
Nu-ti mai plange de mila nici un minut, fii mandra si nitelus afurisita!
N-o sa pierzi niciodata!
Succes!

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Spune-i ce are de gand? sa te faca geloasa, pentru ca daca asta e motivul te-a facut doar sa suferi. spune-i sa iti spuna direct daca vrea sa termine relatia cu tine (stiu ca e greu dar sa aflii da adevarul). spune-i ca il iubesti si te ranesc chestiile astea si nu este normall ceea ce face. fi tarehappy daca raspunsul este unul neasteptat trebuie sa intelegi ca este doar un mincinos si trebuie sa treci mai departe.

| Ramonaaaa a răspuns:

Daca te iubea atat de mult pe cat spune,nu se dadea la alte fete pentru ca atunci cand tii cu adevarat la o persoana,celelalte fete din jur nici nu mai conteaza sau,cel putin, nu ar trebui sa conteze.
Mai bine iesi afara, distreaza-te si tu cu prietenii! Nu mai sta in casa sa plangi.Merita acest baiat atentia ta?
Nu il mai baga in seama si vei vedea ca tot el se va intoarce la tine.

| Bianka98 a răspuns:

Asa sunt toOotzii baietii, crede`maaa

| emiitzzy a răspuns:

Sa vorbesti cu el sa il intrebi ce s-a intamplat cu voi si daca nu te mai place sa iti spuna sa nu te minta frumos ca tu chiar suferi din cauza asta daca vrea sa o terminati atunci sa iti spuna nu sa te faca pe tine sa i dai papucii ca poate si de aceea umbla cu alte fete.nu merita sa stai in casa sa plangi ca poate el nu vede nu te observa si nimanui nu-i pasa si chiar daca il iubesti dar uneori dragostea cere sacrificii si doare.de cele mai multe ori mai ales in adolescenta si trebuie s ainvatam sa trecem peste nu-i usor deloc dar asta este si prin urmare cel mai bine ar fi sa vb cu el si sa-i spui ce crezi simnti si toate celelalte chestii:*

| InnocentSmile a răspuns:

Desparte-te de el! stiu ca il iubesti, dar el nu te iubeste cu adevarat, crede-ma! altfel nu ar sta cu altele.si inca un sfat nu mai plange! ai putea sa te imbolnavesti din cauza unui tampit si nu are rost. uite trimite-mi informatii legate de ce se mai intampla cu relatia ta si te voi ajuta asa cum pot.ok?