Cand mai puneti astfel de intrebari, mai scrieti mai si anii vostri! Tipul poate fi ok, dar ii place sa vada mereu forme si trupuri sexy, dupa cum poate fi si putin exagerat, mai ales daca inca nu a avut "destule" ca sa stie ce si cum. Dar, daca dupa atata doar - si fara sa incerci sa il cunosti mai bine, si sa afli cum e, si de ce e asa plin de postere acolo (daca sta in chirie si asa a gasit, si nu l-a deranjat?!) si risti sa pierzi un tip ok, plus ca si el te poate considera pe tine foarte usoara, daca dupa numai o partida sex dispari?! Tie ti-ar place sa dispara el asa?! Cum te-ai simti, ce ai gandi?! Ce, fetele nu au poster cu masculi pe pereti?! Uneori, aparentele sunt si inselatoare, ai un om nu-l poti cunoaste ca lumea doar intr-o singura intalnire, si aia sexuala! Nici nu ne-ai spus daca a fost ok, si mai ales daca v-ati protejat!
E obsedat de fete sau ce au ele, dar daca e potolit nu cred ca ar trebui asta sa influenteze ceva in relatiia voastra
Deja este obsedat. Ar trebui sa vorbesti cu el si sa incerci sa-l faci sa mearga la un medic psiholog daca nu vrei sa fie mai rau.
Judeci omul pentru Hartii lipite pe Pereti impresionant am si eu o intrebare la tine
daca pe langa posterele cu femei care le avea in baie avea si 3 tablouri cu barbati culturisti te gandeai ca e bi?
Hm. femeile goale nu sunt motiv de "obsedare" Nu inteleg cum, prin ce metoda ai ajuns la concluzia asta.
Nudul, mi se pare, si nu cred ca sunt singura, de departe cel mai frumos lucru pe care poti sa-l privesti
Si eu ma privesc in oglinda dupa ce fac baie. Ma uit 5-10 minute la piele si imi place ca e curata, imi plac formele, imi place textura.
Posterele cu femei goale, daca te deranjeaza, poti usor sa le dai jos. E posibil ca aceasta "pasiune" sa-i fi venit din prea multa singuratate Intereseaza-te putin despre background-ul si trecutul lui fiindca ratezi niste ocazii... niste super ocazii
In baie?:O
E clar... Daca tu-l iubesti pozeaza-te sa isi lipeasca poze cu tine goala pe peretii nu cu alte fete, daca asta vrea.