| andreeaaa1 a întrebat:

Nustiu ce sa fac:sa-mi fac sau nu un prieten de la varsta asta.
P. S:am 12 ani

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as` fi de parere ca trebuie sa mai astepti un an dar tu hotarasti ce vei face.La aceasta varsta nu iti poti da seama de intentile baietilor.

| Vizitiul a răspuns:

Banuiesc ca prieteni ai. De iubiti ai timp. Ce face internetul din oameni...

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

La 12 ani, nu. Oricum nu contează pentru că sunt jocuri de copii, nu e o relaţie relaţie, deci e la atitudinea ta. Baftă!

| valy a răspuns:

Parerea mea este ca acum este timpul pentru scoala, pentru plimbari cu fetele, jocuri si alte chestii.de baieti ai timp toata viata.mai ales ca daca iti iei de pe acum un prieten, daca e mic nu o sa stie sa se comporte cu tine, si daca e mare sa nu cumva sa profite de inocenta ta.lasa mai bine pentru mai tarziu. termina scoala cu bine. sfatul meuwinking

| fatacuochimov a răspuns:

O sa ai destul timp mai tarziu sa i`ti faci un prieten stai linistita

Elianna
| Elianna a răspuns:

Lucrurile astea vin de la sine.Nu poti sa-ti comanzi sa-ti placa cineva numai ca vrei sa-l ai de prieten, nu de amic! Totusi, este prea devreme si pentru idile!

| TąNyą a răspuns:

Nea'. Mai bine mai aştepţi n-are rost să-ţi faci acum prieten să începi să ţi la el pentru că la 12 ani nu iubeşti cu adevărat un băiat şi poate să-ţi frângă inima.Deci mai bine mai aşteaptă decât să plângi acum după băieţi dacă e să te cerţi cu ei.

FantaSZy.

| ----:anonim:--- a răspuns:

Mai ai timp.traieste-ti copilaria.mai tarziu iti vei da seama ce inseamna copilaria in viata unui om. dar daca crezi ca esti destul de matura si capabila sa faci fata unei relatii de la asa varsta frageda tot respectu! si bafta!

pupici!

| KoWalSky a răspuns:

La 12 ani ai putea sa incepi sa ai primul prieten.

| Khristina a răspuns:

Ai toata viata inainte pentru asta, mai ales ca la virsta ta nu poate fi vorba de ceva serios big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer nu va inteleg. La 12 ani te gandesti daca sa iti faci iubit. DIstreaza-te, invata, fa-ti prieteni, socializeaza, imbogateste-ti cultura generala. Lasa iubitul ca o sa ai timp. Mai tarziu apar responsabilitatile o sa iti para rau ca nu ai profitat de acesti ani.

| Doa'Do a răspuns:

Parerea mea este urmatoarea : nu crezi ca varsta ta este putin cam frageda pentru un prieten acum? Probabil prietenele tale au deja si nu vrei sa fii singura care nu are? Este decizia ta, dar de la varsta asta poti suferi mult din cauza baietilor si nu cred ca vrei sa-ti distrugi copilaria.
Si de obicei, baietii de varste apropiate (12-13-14 ani) nu prea stiu cum sa se descurce intr-o relatie si... probabil se va termina repede.Este decizia ta!happy

| y a răspuns:

Depinde si cum e ''prietenul''.
Daca are tot 12 ani. probabil ca nici unul dintre voi nu va stii c sa faca.oh go on
Daca e mai mare ar putea avea si alte intentii. Dar daca esti fata desteapta poti evita acele lucruri.

| cristina a răspuns:

Mai asteapta un pic

| N1mka4eva a răspuns:

16 ani e varsta ideala. Cel putin asa am auzit la psihologi.Traieste-ti viata, 12 ani nu e varsta potrivita!