De ce nu va folositi imaginatia la ceva productiv... Nu ai cum sa schimbi timpul masturbandu-te... (sau poti?)
Cauta-ti o prietena. Daca ai peste 16 ani fa sex. Sexul, e demonstrat stiintific, ca ajuta persoanele activ sexual sa se concentreze mai usor la teste si au rezultate mai bune.
Masturbarea e un lkucru bun. Te ajuta sa iti cunosti corpul, limitele, sa faci autocontrol.
Incearca sa nu ejaculezi. Opreste-te inainte.
Masturbarea ta nu modifica chimia universului.
Consulta un medic daca e chiar asa de grav sau intereseaza-te de tarifele damelor de companie.
Lucrurile stau cam asa:
1. Lucrurile rele nu ti se intampla din cauza ca te'ai masturbat. Impresia asta o ai tu. Ia o pauza si ai sa vezi ca tot o sa ti se intample lucruri nasoale si daca nu te masturbezi. Asta e viata.
2. Ai grija sa nu abuzezi de masturbare. Fa'o odata pe saptamana sau odata la doua saptamani. Daca abuzezi, mai tarziu vei avea probleme mari (ejaculare precoce). Adica atunci cand vei face sex vei termina foarte, FOARTE repede si nu iti vei mai satisface partenera. Sau chiar mai rau, te vei termina doar daca te atinge sau te saruta. Gandeste'te la asta cand iti vine sa te masturbezi. Nu vrei sa ai probleme mai tarziu.
O DATA PE SAPTAMANA! Sper ca m-am facut inteles.
Chestia asta cu masturbarea este doar o chestie trecatoare. Majoritatea adolescentilor simt nevoia sa faca asta. Intr-un fel am aflat ca mai toti baietii se masturbeaza. Cam toti colegii mei de clasa se masturbeaza (baietii). Stai linistit. Daca te masturbezi nu ai sa ai ghinion in viata. Iti dau totusi un sfat. Incearca sa nu mai faci acest lucru. Incearca sa te dezveti. Asta doar pentru stima ta de sine. Pentru ca nu cred ca e ceva rau totusi. Sper ca te-am ajutat.