Sună foarte frumos ce spui tu acolo,dar intrebarea mea estee ce mai vrei să ii spui ce simți daca el si-a gasit pe altcineva. Dacă vrei să ii câstigi atenția afla daca are o relatie serioasă cu fata aia iar dacă nu, poți să ii zici toate astea pare genul de tip realist, calculat cred că o să reacționeze ok, dar daca chiar o iubește pe acea fată nu are nici un rost îți spun din propria experiență mai ales că nu sunteți prieteni apropiați, tu decizi eu iți urez baftă
Lasa-i o foaie si oricum povestea ta este frumoasa (P.S si eu cant la chitara ajuta la ceva?) glumeam pare te treaba tipul eu zic macar sa ii zici pe foaie )
Inaite sa pleci dai o hartie cu toate sentimentele tale pe ea si la sfarsitul mesajului lasa-i nr de telefon si zi sa te sune daca vrea.
Nu prea mai are rost sa ii spui ce simti/ai simtit pentru el.Baiatul are deja pe alta, tu o sa pleci, deja nu mai vorbiti, doar ca salutati, nu mai ai de ce sa ii spui.Crezi ca daca va afla va face ceva? ei bine, nu.Mai bine pleci la bunicii tai si asa nu o sa-l mai vezi si o sa iti treaca
P.S. iti gasesti tu altul :*