| Mus1k a întrebat:

Pe la ce varsta e bine pentru baieti sa isi inceapa viata sexuala >? Adica am un coleg care si-a inceput-o la 11 ani si nu cred ca e bine asa de devreme... mentionez ca fata avea vreo 15 ani sau 14. am 12 ani in prezent si vreau sa stiu daca pe la 13 sau chiar in viitorul apropiat ar fi bine.

Răspuns Câştigător
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

E foarte dragut din partea ta sa intrebi asa ceva!
cred ca acel baiat sia pierdt copilaria degeaba!
eu zic ca este bine pe la 13 ani sau viitorul apropiat dar acu dpeinde si de parerea ta si daca esti pregatit!
baietii de obicei isi incep viata sexuala mai devreme decat fetele!
ppa

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ei pe dreacu' la 11 ani. Mănâncă câcat cu kilu'. Sau, dacă vorbeşte serios, atunci mai degrabă el a fost suspus unui abuz sexual decât a întreţinut un raport sexual consimţit.
La dracu... e 11 ani dă-o-n crucea mă-si.
În funcţie şi de dezvoltarea fizică, cel mai "safe" e undeva după 13 ani.
Salut.

| Nolkyz a răspuns:

Trist.

| yourfriend111 a răspuns:

Depinde sid e dezvoltarea ta... Ceea ce voiam sa iti zic singurul risc la care te supui prin a iti incepe viata sexuala prea devreme este acela ca te vei plictisi cam pe la 40 de ani si risti ca nevasta ta sa isi doreasca mult mai des.
Exista si o parte buna in chestia cu inceperea vietii sexuale mai devreme : Prinzi experienta

| Godgodadi43 a răspuns:

Eu am facut sex de cand eram in scutecewinking

| Loome a răspuns:

Bă, asteapta pana la 185-16 ani sa ai cu ce si sa-ti ramana o amintire frumoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu e vorba daca e bine sau rau.conteaza cu cine o faci si motivele :d daca o iubesti si stii ca ea simte la fel, daca ai incredere in ea si esti sigur de ce faci atunci poti face sex cu ea:d desi eu tiàs recomanda varsta de 14ani...in fine. e alegerea ta