Du-te la sala si apoi dai semne ca o placi daca si ea te place iti va da si ea apoi o intrbi daca vrea sa fie pr ta si gt.sunt sali si care abonamentu e mai putin (350 de mii).
Pai frate ce sati zic tu insuti si kategorik fara glume proaste crede-ma ca stiu ce zic incearca sai arati ca o placi poate o floare apropiete de ia zambestei mereu pune mana pe ia (dar nu pe tate sau cur) invit-o undeva mai sti eu ce spune-i ca ati place de ia mult dui o floare un trandafir rosu sa fie la majoritaea fetelor le plac trandafiri si marturisestei ca o placi nu uita nu fi badaran fetelor nu le plac nesimtiti
Esti tare fraier si distrus daca te crezi cu personalitate de invidiat.auzi la el, ce plin de el esti.du-te ba nene la ea direct si zii daca tot ai tu o personalitate de invidiat
Da frate du-te arata-i coa...ie...le si pla ca poate ramane uimita si se indragosteste de tine dar ai grja sa se vada instrumentul de burta spune-i ca ai facut sex de nenumerate ori cu sora lu stanga si ma rog spre final arata-i abdomenul si cade pe spate ma
Copil mik prost si gras ce esti am avut mai multe prietene intr-o luna decat ai avut tu in toata viata ta si mai invata sa scrii cai lumea plina de analfabeti
Ce **** sa vada? ca asta o are de 6 cm, iti dai seama ca el are **** ca 2 boabe de mazare, poate chiar mai rau.trebuie sa vina cu lupa
linarkfts întreabă: