| Rende a întrebat:

Sall TpU pls ziceti-mi cum sa cucerec o fata destul de faina exista o problema sunt putin mai plin nu foarte in rest am o personalitate de invidiat am simntul umorului etc. pls ziceti-mi si fara sishto ca. va rog. AA am uitat ii de varsta cu mine pls ziceti-mi o plac mult.

11 răspunsuri:
| goejoy a răspuns:

O rapesti happy

| ignore a răspuns:

Du-te la sala si apoi dai semne ca o placi daca si ea te place iti va da si ea apoi o intrbi daca vrea sa fie pr ta si gt.sunt sali si care abonamentu e mai putin (350 de mii).

| Alexandruuuuuuu a răspuns (pentru goejoy):

Pai frate ce sati zic tu insuti si kategorik fara glume proaste crede-ma ca stiu ce zic incearca sai arati ca o placi poate o floare apropiete de ia zambestei mereu pune mana pe ia (dar nu pe tate sau cur) invit-o undeva mai sti eu ce spune-i ca ati place de ia mult dui o floare un trandafir rosu sa fie la majoritaea fetelor le plac trandafiri si marturisestei ca o placiwinking nu uita nu fi badaran fetelor nu le plac nesimtiti

| SexGirl1921 a răspuns:

Esti tare fraier si distrus daca te crezi cu personalitate de invidiat.auzi la el, ce plin de el esti.du-te ba nene la ea direct si zii daca tot ai tu o personalitate de invidiat

| Rende explică (pentru SexGirl1921):

Fraiera eti u auzi si nu fa misto ca eu vb serios

| Alexandruuuuuuu a răspuns:

Da frate du-te arata-i coa...ie...le si pla ca poate ramane uimita si se indragosteste de tine laughing dar ai grja sa se vada instrumentul de burtawinking spune-i ca ai facut sex de nenumerate ori cu sora lu stanga rolling on the floor si ma rog spre final arata-i abdomenul si cade pe spate ma

| Rende explică (pentru Alexandruuuuuuu):

Esti pampit rau

| Alexandruuuuuuu a răspuns (pentru Rende):

Copil mik prost si gras ce esti am avut mai multe prietene intr-o luna decat ai avut tu in toata viata ta si mai invata sa scrii cai lumea plina de analfabeti

| Rende explică (pentru Alexandruuuuuuu):

Nu-s prost da si nu-s obez is putin am 53kg da

| andra_5121 a răspuns:

Zi i ca ti o freci de la 11 ani, o sa ramana in limba dupa tine

| andra_5121 a răspuns (pentru Alexandruuuuuuu):

Ce **** sa vada? ca asta o are de 6 cm, iti dai seama ca el are **** ca 2 boabe de mazare, poate chiar mai rau.trebuie sa vina cu lupa