| mysteriouswoman6905 a întrebat:

Sall TPU! Povestea e cam asa:am sub 15 ani si peste 11(nu vreau sa mentionez varsta exacta, fiindca mi-e teama ca va schimba raspunsul), colegul meu este un baiat super de treaba si suntem prieteni buni, insa doar prieteni.Nu arat rau si nici proasta nu sunt.Eu as vrea sa-i fiu mai mult decat prietena, insa lui nu ii place de mine.Ma rog, m-a placut mai demult, dar acum el este indragostit de colega mea de banca(fiindca are forme, cica, dar avem aceleasi masuri).Oricum.Intrebarea mea este:ce pot face sa ii fiu mai mult decat prietena colegului meu, chiar il plac si chiar nu mai stiu ce sa fac, am vrut sa ii spun sau sa aflu de la el daca ma place de o gramada de ori, insa nu am aflat nimic.PLEASE HELP!(dau funda)
P. S.:Colega mea nu e interesata.

Răspuns Câştigător
| deutszaandreutzsa a răspuns:

Daca a fost dupa tine...insemana ca te mai place! iti spun din propria experienta! inseamna ca tu nu l-ai bagat in seama si am mers sa experimenteze si la alta! ce iti spun eu... maseazal in pauze sau inaine sa vina profesorii. spune-i ca iti place bluza lui. spune-i ca sa descurcat bine la tabla.ca are un parfum minunat.etc sper ca te-am ajutat:X:*

3 răspunsuri:
| Cosmina_1720 a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa ii dai semne ca il placi. pupal dimineata pe obraz.zambestei larg.stai cu el in gasca. ajutal la o tema sau stai langa el cand o copiati.si daca nu functioneaza fal gelos.e ceam buna cale.stai cu un baiat mai mult timp.fa poze cu el.prefate ca te impiedici si cazi peste el sau peste baiatul care iti place.bafta!

| DorelSudoru a răspuns:

Inseamna ca n-ai cum sa-ti rezolvi probelmele pe aici...nu poti asltfel decat sa-i zici. Daca nu-i zivi o sa regreti etc. etc. si dacai zici si o sa zica nu iar o sa regreti si etc. etc. deci oricum nai ce pierde

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Ai rabdare daca colega ta nu-l place si tu-i dai semne cal placi isi va da seama cu cine trebuie sa fie. sper. petrece mult timp langa el